Outfit of the day > 25.10.2013

Oh my… it’s been a while since my last outfit. Well, I’ve been busy I guess. But I have so much new stuff to show you. So here we go!

This dress might look a bit familiar to you,  it’s the black and red sister of this green one, remember? When I bought that one last year I couldn’t decide which one to get, so when Curve Collective was on tour a few weeks ago, lucky for me in my neighbourhood, I got my hands on this gorgeous number as well. I don’t know if I told you but I sized down on these dresses because otherwise the shoulders are too broad for me and I look like an American football player 😉 Inside are two little buttons which I replaced a bit so it fits a bit more loose on me. Perfect!
The skirt underneath I have for years and years now, bought them at Mateloos in Amsterdam and it’s perfect to lengthen anything you think it’s too short on you. The lace leggings I forgot all about and I came across them when I cleaned out my hosiery drawer the other day. Aren’t they the cutest?
Oh and the shoes? Yeah… couldn’t resist them in the sale at H&M… I mean, 15 euro’s… and with the weather this nice in Holland I thought I might just expose my toes for a little while longer before they have to go into their wintersleep 🙂

PS: I get a lot of questions where I get my stuff… I always put the credits on the bottom of each post and I tell you when it’s sponsored. If you click on the label, it will lead you to the website, if it’s an older item I’ll try and find a similar item for it.

Have a nice weekend! Oh and don’t forget to comment on my birthday blog if you like to win one of the three Junarose necklaces…

————-

Jeetje, het is alweer even geleden sinds mijn laatste outfit post, ik had het een beetje druk geloof ik. Maar ik heb zoveel nieuwe dingen om jullie te laten zien dus laten we maar beginnen bij het begin 🙂
Deze jurk zou je misschien wel bekend voor kunnen komen… het is het zwart/rode zusje van deze groene, weet je nog? Toen ik die vorig jaar kocht kon ik al niet kiezen tussen deze twee dus toen Curve Collective laatst on tour in Tilburg was bij XL4you kon ik het niet laten en heb de andere dus ook meegenomen. Ik weet niet of ik dat verteld had maar ik heb bij beide jurken een maat kleiner genomen zodat de schouders niet te breed zijn bij me. Ik lijk anders op een American football player 😉 Vanbinnen zitten twee knoopjes, die heb ik verzet zodat het iets losser in de taille zit. Perfect!
De rok eronder heb ik al jááááren en kocht ik bij Mateloos in Amsterdam. Hij is perfect om te korte dingen een beetje te verlengen. De kanten legging was ik totaal vergeten en vond ik van de week toen ik mijn pantylade aan het uitmesten was. Zo romantisch…
Oh en de schoenen.. jaaaa… die kon ik niet laten liggen bij de sale van H&M, ik bedoel 15 euro… en met dit fantastische weer nog hier. Ben blij dat ik mijn teentjes nog even kan laten luchtend voordat ze de hele winter het daglicht niet meer zien 🙂

Heb een fantastisch weekend! Oh en vergeet niet een berichtje achter te laten op mijn verjaardagsblog als je nog kans wil maken op 1 van de 3 Junarose kettingen…

PS: Ik krijg vaak vragen waar ik wat vandaan haal… onder iedere blogpost vermeld ik altijd waar het vandaan komt en of het gesponsord is. Klik op de merknaam en je wordt naar de shop geleidt, als iets al wat ouder is probeer ik iets vergelijkends te vinden, klik dan op ‘similar here’.

Love Els x

Dress Stylicious via Curve Collective | Skirt Mateloos (or similar here)
Leggings Bonaparte (similar here)| Shoes H&M | Necklace Mi Moneda

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s