Outfit of the day > 29.10.2013

Well, that’s never happened to me before, but my entire outfit today is by Carmakoma. A few weeks ago I came across this lovely dress in a webshop that’s going out of business. Everything was 10 euro’s… say whuuut? This gorgeous dress was just waiting for me I guess. It’s a bit large on me, but I wear it with a belt anyway so I can cheat a bit on that part. I love the sleeves on this dress and the faux leather parts on the neckline and it’s completely lined, really well made… I love Carmakoma 🙂 So for 10 euro’s it’s a steal, right?
Have a lovely week guys, and remember you can win one of the necklaces by Junarose, you can enter till thursday. Just check my birthday post here 🙂

———-

Nou, dat is me nog nooit gebeurd, een complete outfit van Carmakoma. Een paar weken geleden kwam ik deze jurk tegen in een webshop die ermee stopt. Alles voor 10 euro… say whuuut? Deze prachtige jurk hing er maar gewoon te hangen en wachtte op mij denk ik. Hij is eigenlijk een maatje te groot maar ik kan wel een beetje smokkelen door er een riem op te dragen, die draag ik er sowieso op trouwens. De jurk is echt prachtig, de aparte mouwen, de leren stukken aan de neklijn. Hij is ook volledig gevoerd, echt mooi gemaakt… I love Carmakoma 🙂 En dat allemaal voor 10 euro, mazzel!
Een fijne week allemaal en vergeet niet dat je nog tot en met donderdag mee kan doen om een Junarose ketting te winnen, kijk hier maar even 🙂

Love Els x

Dress, leggings & belt Carmakoma | Shoes Café Moda | Ring Uniek

4 Comments

  1. Kim

    Hoi Els, veel inspiratie opgedaan op je blog! Ik heb ook een vraagje; heb je een tip waar ik het beste kan kijken voor Carmakoma? Ik zou graag die riem bestellen maar via de Carmakoma webshop zijn de verzendkosten hoger dan de prijs van de riem. Groetjes Kim

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s