Outfit of the day > 06.11.2013

Love at first sight… yes, that’s what it was. I love these kind of dresses and when there are flowers involved and lace, well then it only takes one blink of an eye and it’s clicked home. Come to mama 🙂 I paired it with a smoking-pant-like tregging and off course my favorite booties (hope you’re not getting tired of them). I actually bought a new pair of ankle booties, but unfortunately the heel broke off (yes… I hobbled and stumbled my way home… don’t ask). They are at the shoe doctor at the moment, hope it can be fixed. By the way: do you like my new bling?

————–

Liefde op het eerste gezicht, dat is wat het was. Ik ben gek op dit soort jurkjes en helemaal als er bloemen en kant bij komt kijken, dan is het in een oogwenk gebeurd, klikkerdeklik… come home to mama 🙂 Ik combineer het hier met een smokingbroek-achtige tregging en uiteraard mijn favoriete enkellaarsjes (hoop dat jullie ze nog niet beu zijn). Eigenlijk had ik een nieuw paar enkellaarsjes gekocht maar helaas brak de hak af (ja, ik struikelde en hobbelde terug naar huis… vraag maar niks). Ze zijn nu bij de schoenendokter en ik hoop dat ze nog gemaakt kunnen worden. Oh en wat vinden jullie van mijn nieuwe bling-bling?

Love Els x

Dress Asos Curve | Tregging Shoeby (old) | Necklace Asos (similar here) | Shoes Café Moda

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s