Zizzi looooves curves: the bloggers event

Last thursday I was invited to the Zizzi bloggers event in Amersfoort. Danisch plus size label Zizzi (sizes EU42-56) has set foot in Holland with 2 stores, one in Amersfoort and one in Delft. I had a great evening with my fellow bloggers and met the lovely Zizzi team from Danmark who had planned this evening with celebration of curves. We enjoyed ourselves with great food, drinks and laughter and off course great clothing! The models Sharon and Aniek showed us some of the current collection and gave us a colorful sneak peek from the spring collection 2014. I better save up some money for that!
Zizzi didn’t let us leave without us choosing something from the store so I went home with a great tunic/dress. I will show you soon 🙂
Go check out the stores if you can, the collection is super. I loved all their pants, especially the leather one (and the zebra and dark blue one…). Think I will visit the Delft store any time soon…
Oh and check out this lovely video below by Nefferth from Mode Plus.
Have a nice weekend!

————-


Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd voor het Zizzi bloggers event in Amersfoort. Het deense plussize label Zizzi (maat 42-56) heeft voet gezet in Nederland met 2 winkels, één in Amersfoort en één in Delft. Ik had een fantastisch leuke avond met mijn collega-bloggers en het Zizzi team uit Denemarken. Zij hadden deze avond georganiseerd om onze curves te vieren. Er waren heerlijke hapjes, drankjes, we hebben lekker gelachen en natuurlijk genoten van mooie kleding. De modellen Sharon en Aniek showden ons wat dingen uit de huidige collectie én we hebben een sneak peek van de kleurrijke voorjaarscollectie 2014 mogen zien. Ik vrees dat ik maar moet gaan sparen! Zizzi liet ons niet gaan voordat we wat uit mochten zoeken uit de winkel. Ik ging naar huis met een mooie tuniek/jurk… foto’s van een outfit of the day volgen uiteraard 🙂
Ga zeker eens kijken als je in de buurt bent, ze hebben een superleuke collectie. Ik vond de broeken erg tof, vooral de leren broek (en de zebra en de donkerblauwe…). Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens een tripje naar Delft plan…
Oh en check ook het filmpje hier beneden die Nefferth van Mode Plus maakte. 
Heb een geweldig weekend!

Love Els x

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s