Junarose outfit of the day > 19.11.2013

So finally another outfit post, it’s Junarose time again! I really wanted to try this peplum dress but was a bit concerned about the sleevelessness. I must say I love this dress but it would be even better if it had sleeves, then you put on your dress and you’re good to go, easy peasy. Now I’m wearing a shirt under it and that’s okay as well but sleeves, 3 quarters maybe, would have made this dress perfect.
The peplum gives more shape to my figure, so that’s a plus. It’s only lately that I discovered that peplum works perfect for my body type so I might get me some more of that 🙂 I have some shapewear underneath because of the body con part in the front… my tummy is still sticking a bit out anyway. Oh well… it is what it is, right? The dress has a really nice beaded part in the front and an open part in the back (which you can hardly see when my hair is down).
To put a little color and shazam in my outfit I combined it with a statement necklace (can’t overlook that one, can you?) and some kick-ass heels.
Do you have some peplum pieces in your closet yet? I’d like to know…
————
Eindelijk weer eens een outfit post, Junarose time again! Ik wilde deze peplumjurk heel graag proberen maar ik twijfelde omdat hij mouwloos is. De jurk zit heerlijk en is erg mooi maar ik zou het nog toffer hebben gevonden als er mouwen in hadden gezeten, dan is het jurk aan en gaan. Nu draag ik er dit shirt onder en dat is okee hoor, maar mouwen, misschien 3-kwart, dan was het perfect geweest. Het schootje (de peplum) geeft mijn figuur wat meer vorm omdat ik vrij recht ben, dus dat is een plus. Ik heb eigenlijk pas ontdekt dat de peplum perfect voor mijn figuur werkt dus wellicht dat er meer van zulks in mijn kast terecht gaat komen 🙂 Ik heb wel een shapewear jurkje eronder omdat de voorkant vrij glad is… mijn buikje zie je nog wel maar ach, het is wat het is 🙂 Verder heeft het jurkje kraaltjes aan de voorkant en een open stuk aan de achterkant maar dat zie je bijna niet door mijn haar.
Om een beetje kleur erin te brengen heb ik mijn statement ketting tevoorschijn gehaald (die kan je niet missen!) en een paar kick-ass hakken.
Vertel mij: draag jij peplum? Ik wil het graag weten…

Love Els x
Dress Junarose (gifted) | Top H&M+ (similar up to size 42 here)
Leggings Asos Curve (similar here)
Booties Sacha | Necklace Shoeby | Ring H&M

11 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s