OOTD 22.11.2013 > Tartan, peplum & dragons

Yes tartan, I love that! It reminds me of Scotland, castles, men in skirts, bagpipes, the Highlands… oh… I’m drifting off… πŸ™‚ I always say that in an earlier life I lived in Scotland in a castle with my own dragon as a pet. No I’m not going cookoo on you, it’s just my imagination running wild πŸ™‚
Anyway, I wanted this skirt bad because 1. its’s tartan (duh), 2. it’s a pencil skirt (I ❀ my curves in a pencil skirt) and 3. it goes so perfect with my new peplum addiction. So there you go. It comes in another color as well, I had a hard time choosing but I think this one is a good choice (might pick up the other one as well any time soon, ssstt… don't tell). My dream is to own a dress in a Scottish red tartan… but I think I might have to make it myself some day… keep you posted on that.
Oh and say hello to dear Harry, the newest member of my necklace collection. It’s not a dragon but I love him anyway.
Thats’s all folks! Hope you have a nice weekend!

——————-

Ja, schotse ruitjes, ik hou er van! Ik denk dat gelijk aan Schotland, kastelen, mannen in rokken, doedelzakken en de Highlands… oh… ik dwaal af… πŸ™‚ Ik zeg altijd dat ik in een vorig leven in Schotland woonde in een kasteel met mijn eigen draak als huisdier. Nee, ik heb geen klap van de molen gehad, het is alleen mijn fantasie maar die op hol slaat, heerlijk πŸ™‚
In ieder geval, ik wilde deze rok heel graag hebben omdat het 1. een schotse ruit is (duh), 2. een kokerrok is (ik ❀ mijn curves in een kokerrok) en 3. perfect past bij mijn nieuwe peplum verslaving. Dat dus. Hij is er trouwens ook in een andere kleur, ik kon niet kiezen maar ik denk dat ik de goede keus heb gemaakt (kan niet beloven dat ik die andere alsnog in mijn shopping cart gooi, sssttt… niet doorvertellen). Mijn droom is om ooit een jurk in een rode schotse ruit te hebben, maar ik vrees dat ik die dan zelf moet gaan maken… ik hou je op de hoogte.
Oh en zeg maar hallo tegen Harry het hert, het nieuwste lid in mijn kettingencollectie. Het is dan wel geen draak maar ik hou toch van hem.
Dat was ‘m weer! Ik hoop dat je een super weekend hebt!

Love Els x

Skirt Asos Curve | Peplum top Asos CurveΒ (similar) | Tights Hema
Shoes Sacha | Ring H&M | Necklace Oopz geweldige maten
On the lips Ruby Woo by M.A.C. | On the nails Midnight Passion by H&M

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s