OOTD 29.11.2013 > Vintage style

Last sunday I visited the ‘Vintage per Kilo‘ event in Tilburg (check their site for dates and places) and it was fun! This is how it works: you get a big blue plastic bag at the entrance and shop and then you pay 15 euro’s per kilo. Easy peasy.
Some time ago I won a dress on their Facebook page but unfortunately it didn’t survive a serious water damage issue in the storage room. So they let me pick some other stuff and here it is!
I must say, I wasn’t sure if there was anything for my curves but there was enough to choose from. Just dig in and search for a perfect match, it’s possible! Later I spoke briefly with one of the initiators and he said that they travel all around Europe to find hidden treasures for us curvy gals. I love that!
Anyway, I picked up this dress, it’s a bit bodycon around the waist and tummy area so I wear shapewear underneath… it wears deliciously, I’ve worn it for three days in a row, haha! I also got 2 other dresses and 2 skirts. Maybe they will have their 15 minutes of fame on the blog, just wait and see 😉 Have a nice weekend!

—————

Afgelopen zondag was ik bij het ‘Vintage per Kilo‘ event in Tilburg (kijk op hun website of Facebook voor data en plaatsen). Dit is hoe het werkt: je krijgt een grote blauwe plastic zak bij de ingang, je shopt je een ongeluk en je betaalt 15 euro per kilo. Eitje pasteitje.
Een tijdje geleden won ik een jurk via hun Facebookpagina maar helaas is die verloren gegaan tijdens een gevalletje waterschade in de opslag. Dus mocht ik wat nieuws uitzoeken 🙂 Ik moet zeggen dat ik van tevoren dacht dat ik weinig zou vinden in mijn maat maar er was genoeg. Gewoon erin duiken en zoeken, het is goed te doen! Later sprak ik even met één van de organisatoren en hij vertelde dat ze speciaal door heel Europa reizen om te zoeken naar grotere maten voor ons curvy girls. Geweldig toch? 
In ieder geval, ik zocht deze jurk uit, hij is een beetje bodycon rond mijn maag/buik en daarom draag ik er een shapewear jurkje onder, maar het draagt heerlijk. Ik geloof dat ik het drie dagen achter elkaar aan heb gehad, haha! Ik heb ook nog 2 andere jurken en 2 rokken uitgezocht. Misschien dat die hun 15 minuten of roem nog krijgen hier op de blog maar dat moet je maar afwachten dan 🙂 Fijn weekend!

Love Els x

Dress Vintage | Shoes outlet Sacha | Necklace bought at sale somewhere 
Ring Topshop (old) | On the lips Lady Danger by MAC


  

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s