OOTD 06.12.2013 > Red red wine…

Finally I got something burgundy. I was searching for something in this gorgeous wine-red color but just couldn’t find anything. And then this beauty showed up on Asos. Yet again an a-line dress, what can I say, I just love those. Maybe I wear this one on christmas. I can hide a whole turkey underneath if I have to 🙂
I’m not a big fan of colored tights but this one matches just fine and I think I like it. If you like to see the black version of the dress go check out Annemarie on Granddiva Magazine here.
So, I hope you have a nice weekend. Are you up for some christmas decoration and maybe put up the tree? I have to work this weekend, styling a shoot on sunday so my tree is already up. See you next week!

————–

Eindelijk heb ik dan iets bordeaux roods gevonden! Ik zocht naar iets in deze geweldige wijnrode kleur maar kon niets leuks vinden. En toen verscheen deze op mijn netvlies, gewoon bij Asos. Alweer een A-lijn jurk, maar ach, wat zal ik er van zeggen… ik hou er zo van. Misschien draag ik hem wel met kerst, ik kan er een hele kalkoen eronder verstoppen als het moet 🙂 
Ik ben geen fan van gekleurde panty’s maar deze paste er toch wel erg mooi bij. Ik denk dat ik het wel leuk vind, voor deze ene keer dan. Als je de jurk in het zwart wilt zien, Annemarie van Granddiva Magazine draagt hem hier.
Ik hoop dat je een leuk weekend tegemoet gaat. Misschien dat je kerst in huis haalt of de boom gaat opzetten? Ik moet dit weekend werken, zondag moet ik een shoot stylen dus mijn boom staat al. Tot volgende week!

Love Els x

Dress Asos Curve | Shoes Blink | Tights Hema | Camee Bijou Brigitte
Clutch H&M

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s