Pop-up shop Edith Dohmen

From 2 -4 januari Edith Dohmen opens a pop-up shop at the Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Her inbetweenie collection (sizes EU42-EU48) will be available with a discount of 70%. I love all clothing, very stylish. I’m in love with the cream diamond blazer! I’m just curious what the new collection will bring but I’m sure it will be as stylish as this one and I hope she goes up a size or two (hint, hint Edith!). So stop by if you can and if you want to check out the whole collection click here.

———-

Van 2 tot 4 januari opent Edith Dohmen haar pop-up shop aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Haar inbetweenie collectie (maat 42-46) zal die dagen verkrijgbaar zijn met 70% korting. Ik vind haar kleding echt geweldig, super stylish. Ik ben verliefd op de crème-kleurige diamantblazer! Ik ben heel benieuwd wat de nieuwe collectie zal brengen maar het zal ongetwijfeld net zo stijlvol zijn als deze en ik hoop dat ze haar label uitbreidt met 2 maten (hint, hint Edith!). Dus wip even langs als je kunt en kijk voor de complete collectie even hier.

Love Els x

  

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s