I’m on Trinny and Susannah!

Yesterday I was featured on Trinny and Susannah, for me two of te most influential women in image styling. An inspiration to me because I watched almost all their television shows and have almost all their books. They are the reason I started my career as an image stylist as well. I love them because they are honest, they listen to women, what are their needs, what do they want to accomplish with their looks. I love it that they also start at the bottom (wear good fitting underwear!), use a lot of color and learn to love your body and dress it nicely and according your body type, instead of just throw on the latest trends or try to push their personal taste onto you.
So yeah, you can imagine I was a happy camper yesterday 🙂

You can see the article online here.

————–

Gisteren stond ik met een fotootje en verhaal op de website van Trinny & Susannah, voor mij twee van de meest invloedrijke vrouwen op het gebied van imagostyling. Een echte inspiratie voor me omdat ik bijna al hun tv shows heb gezien én bijna al hun boeken heb. Zij zijn de reden dat ik mijn carrière als imagostylist ben begonnen. Ik vind ze zo fantastisch omdat ze eerlijk zijn, luisteren naar vrouwen en wat ze precies willen en wat zij willen bereiken met hun looks. Ik vind het geweldig dat ook zij beginnen bij het begin (draag goed passend ondergoed!), veel kleur gebruiken en je leren naar je lichaam te kijken, ervan te houden, en het vervolgens mooi aan te kleden volgens jouw bodytype, in plaats van je zomaar wat aan laten trekken volgens de allerlaatste trends of, nog erger, hun persoonlijk smaak proberen op te dringen.
Dus ja, ik was een blij meisje gisteren 🙂

Kijk hier naar het online artikel.


Love Els x

One Comment

  1. debbieschrijft.nl

    Wat leuk! Ik ben ook fan van Trinny & Susannah. Heb alle Britse en Nederlandse afleveringen wel gezien. Heb ook The Bodyshape Bible (is dit de excatie titel?), maar ik ind het toch lastig om bij mezelf te zien welke 'bodyshape' ik nu heb.
    De outfits op de site van T&S zijn toch van jezelf he? Of hebben zij jou zo gekleed? De linker outfit spreekt mij het meest aan!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s