Outfit of the day > 20.12.2013 Mixing prints and studs

A few weeks ago I was invited at the Zizzy bloggers event in Amersfoort (you can read it here). Zizzy let us choose something from the store and I picked this gorgeous black studded dress. Yes, it’s a dress, worn as a top here. Just be creative, right? It has a nice cleavage, a chinese collar and very nice studs on the shoulders, the sleeves are made off a sheer fabric. Classy and edgy. Love it. Wear it as a dress with tights (or bare legged), some heels and your all dressed up. I most certainly will wear it like that as well.
The skirt used to be a dress (see here). I’ve worn it only once like that and somehow never got to wearing it again. Until I made it into a skirt, now it’s one of my favorites because I can pair it with tops, blazers, sweaters… By the way: this skirt (dress) was from the H&M Inclusive line. H&M, if you read this, please make another Inclusive line? I loved it!

So, tell me, do you have stuff hanging in your closet, never worn, or maybe once or twice? And do you dare to put the scissors in them?

————-

Een tijdje geleden was ik op het bloggers event van Zizzy in Amersfoort (lees hier meer). We mochten allemaal iets uit de winkel kiezen en ik koos deze zwarte jurk met studs. Ja, het is een jurk maar ik draag hem hier als top. Gewoon creatief zijn 🙂 Het is een prachtjurk, gevoerd, heeft een mooi decolleté, een Chinees kraagje en mooie studs op de schouders. De mouwen zijn van een transparante stof. Kortom classy en edgy tegelijk. Ik hou er van. Draag hem met een panty (of blote benen) en een stel hakken en je hebt een heel andere look. Ik ga het zo zeker ook eens dragen.

Het rokje was ooit een jurk (zie hier) maar ik heb het als jurk maar 1 keer gedragen denk ik. Tot ik er een rokje van maakte, het is nu één van mijn favorieten. Ik kan er nu lekker op los combineren met bloesjes, blazers, sweaters… By the way: de rok (jurk) kwam uit de H&M Inclusive lijn. H&M, mochten jullie dit lezen: Maak aub weer een Inclusive line? Ik vond het geweldig!
Vertel: heb jij dingen in je kast die je nooit draagt of misschien maar één keer? En durf jij de schaar er in te zetten?
Love Els x

Dress (worn as top) Zizzy (gifted) | Skirt (used to be a dress) 
H&M Inclusive | Belt C&A | Shoes Sacha | Ring Six

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s