Junarose Outfit of the day > 24.01.2014

Hi Guys! Finally another outfit of the day, it’s been waaaay too long. I have been busy with the Plusmodel stuff (you can read all about it here) and had to style some shoots. On my Facebook page I posted the question which of my new stuff (I have so many new gorgeous stuff in!) had to go on the blog first. It was a tie between Junarose and an outfit regarding some leather so I choose Junarose as the first one this year.
Remember I wanted some burgundy in my life? Well, after my burgundy swing dress, this is my second piece in that gorgeous color and with a leopard print. Too cute! The blouse is from a sheer fabric and wears super comfy. The skirt I liked because of the casualness of it. I think I could have sized this one down, then it would have been meer body con, I’m a bit squared like this. Maybe I’ll alter it later, tighten it a bit more to show some curves. The cardigan is supersoft and made from a good quality, not too thin. I think I will wear this one ’till it falls apart. It goes with everything and is great to wear with sleeveless dresses or tops. Junarose carries this cardigan in a bunch of different colors and in a longer length (and for a friendly price). All and all, this is a super comfy and casual outfit. Like it!

Enjoy your weekend and talk to you soon (yeah, really!).

PS. My son just came home from school when I was shooting this an decided to photobom my shoot… funny!

————

Hallo dan! Eindelijk weer een outfit of the day, het is veeeeeeel te lang geleden. Ik had het natuurlijk druk met Plusmodel voor een Dag (lees er hier alles over) en ik had een paar shoots te stylen. Op mijn Facebook pagina had ik jullie gevraagd welke outfit ik het eerst moest posten (ik heb zoveel nieuw leuk spul binnen!). Het stond gelijk tussen Junarose en een Outfit met leer dus ik koos ervoor Junarose als eerste te doen in dit nieuwe jaar.
Weet je nog dat ik bordeauxrood in mijn kast wilde? Na mijn swingdress heb ik nu ook deze top in die geweldige kleur, mét luipaard print. Te leuk! De top is van een doorzichtige stof en draagt lekker comfortabel. De rok koos ik door zijn casualness. Ik had hem best een maatje kleiner kunnen nemen, dan had het wat meer vorm gegeven aan mijn lijf, ik word er een beetje vierkant van. Misschien dat ik hem later nog wat aanpas en instik. Show some curves! Het vestje is heerlijk zacht en van een mooie kwaliteit, niet te dun. Ik denk dat ik deze basic tot de draad ga verslijten. Perfect voor bij al mijn mouwloze tops en jurkjes. Junarose heeft deze vestjes in allerlei kleuren en ook in een langere variant (en prettig geprijsd). Al met al een heerlijke casual outfit!

Fijn weekend en tot snel (ja echt).

PS. Mijn zoon kwam net huis van school toen ik deze foto’s maakte en kwam even fotobommen… geinig!

Love Els x

Cardigan, top and skirt Junarose (gifted)
Ring Six | Shoes Sacha | Tights Hema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s