Outfit of the day > 29.01.2014 The kimono top

The heading says ‘Outfit of the day’, but infact, most of the time I shoot my outfits a day before or even earlier. So I worn this yesterday but chances are that I’m wearing it today as well. I love, love, love this outfit. It’s the definition of me. Skirt, some lace, some flowers and a hint of red. I’m very consistent, if I love something I can hang on to it for quite some time. My boyfriend for instance: we are ‘dating’ for 27 years (almost lost count) and well… I guess I have the same thing with clothing. Once you conquered my heart you will never leave it. Oh my… I’m getting quite poetic, sorry guys! What I’m trying to say in a very goofy way is that once I love an outfit or a piece of clothing I wear it ’till it falls apart. And I’m scared as hell if the day arrives where I have to say goodbye to it. Do have that as well or am I the only one?
Anyway, the skirt (as seen here) (and here in coral) is one of those pieces I hope they never worn out. I can wear it with almost EVERYTHING in my closet and now I have this kimono top. Bought it on sale at New Look just before christmas and worn it a lot. It’s a size 18 so I got it from the straight size department. Closed with a broche or as in this post with a belt or just hanging loose as a jacket or cardigan.

So tell me, what are your ‘I-hope-they-never-ever-get-worn-out-pieces’?

Oh and very exciting news: on friday I leave for Kopenhagen to go to the Zizzi bloggers event and fashion show. I will see the new collection and get to meet all the lovely people from Zizzi and the models as well. Can’t wait to tell you all about it! Follow me on that on my Facebookpage or Instagram.

—————

De kop zegt dan wel ‘Outfit of the day’ maar eigenlijk schiet ik mijn outfit foto’s een dag van tevoren, of eerder nog. Dus, eigenlijk droeg ik dit gisteren maar de kans is groot dat ik het vandaag ook draag. Ik ❤ ❤ ❤ deze outfit. Dit is de definitie van mij. Rok, wat kant, wat bloemen en een vleugje rood. Ik ben erg consistent, als ik eenmaal van iets houd dan blijf ik er ook lang aan plakken. Zoals mijn vriend bijvoorbeeld: we hebben al 27 jaar 'verkering' (als ik goed geteld heb) en tja… ik heb geloof ik hetzelfde met kleding. Als je eenmaal mijn hart veroverd hebt kom je niet meer van me af. Oh jee… ik word wel erg poëtisch hier. Sorry! Maar wat ik probeer te zeggen op een nogal omslachtige manier, is dat als ik eenmaal van een kledingstuk houd, ik het ook draag tot het helemaal uit elkaar valt. En ik hoop dan ook dat de dag dat ik het echt weggooien moet ook nooit zal komen. Hebben jullie dat ook, of ben ik de enige?
In ieder geval, de rok (die heb je hier al eerder gezien) (en hier in het koraal) is zo’n kledingstuk. Ik kan het met bijna ALLES dragen in mijn kast en nu heb ik dus deze kimono top. Gekocht in de sale bij New Look, nét voor kerstmis, en nu al heel veel gedragen. Het is trouwens van de straight size afdeling, maat 46. Gesloten met een broche of zoals hier met een riem maar ook gewoon los hangend als een jasje/vestje.

Vertel, heb jij ook van die ‘Ik-hoop-dat-dit-never-nooit-gaat-verslijten-kleding’ in je kast hangen?

Oh en nog een spannend nieuwtje: vrijdag vertrek in naar Kopenhagen om naar het bloggers event en fashion show van Zizzi te gaan. Ik ga de nieuwe collectie zien en ontmoet alle lieve mensen bij Zizzi en de modellen. Kan niet wachten jullie er alles over te vertellen! Houd mijn Facebook en Instagram in de gaten voor updates.

Skirt Asos Curve (similar here) | Kimono top New Look (similar here)
Lace leggings Bonaparte (similar here) | Shoes H&M | Belt Von Jeanet

2 Comments

  1. Suzanne

    Oh ja, meerdere kledingstukken die niet 'dood' mogen gaan. Een kort zwart bolero vestje waar ik laatst 10 gaten die erin zaten heb dicht heb gemaakt en een gebloemde peplumtop. En veel van mijn sneakers wil ik ook echt niet kwijt raken.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s