Outfit > 07.02.2014 the girlfriend jeans

Yesterday I told you all about my visit to the DYANNE showroom so now it’s time to show some clothes πŸ™‚ I picked this outfit because I was curious about the girlfriend jeans. And I also wanted to know about the string in the jeans… how does that work? Well, first of all, this jeans wears great… oh my, the fabric is so soft, you don’t even feel it’s on. Like walking in your pyjama bottoms all day πŸ™‚ I think Dyanne Beekman is a jeans genius (a jeanius!) so this jeans is well put together. You can adjust the waist on the outside, there are 2 buttons so it’s adjustable to your taste. The string is in the crotch area of the jeans (see photo) and it makes that the baggy look is shown in front but not in the back so you can show off your booty instead of looking like a rap artist. The difference between a boyfriend jeans and a girlfriend jeans is that the girlfriend has a more tapered leg and the stringy thing. Oh and I like the detail inside, a quote on the inside pocket.
I’m wearing a size EU50 (my size is EU50/52 and my hight is 1.72 m) but I even could have gone a size down as well. It depends on how baggy you want to wear it.
The blazer you have seen yesterday and this one is a size EU52, a size smaller would have been better for me but you can see that the tailoring is just fine. I love the smoking look of it. The color is gorgeous and the numbering I told you about yesterday, well, the button on the sleeves has a number 2 on it. Nice detail πŸ™‚

Have a nice weekend!

———–

Gisteren vertelde ik al over mijn bezoekje aan de DYANNE showroom en zoals beloofd hier de outfit. Ik heb deze outfit gekozen omdat ik erg nieuwsgierig was naar de girlfriend jeans. En ik wilde weten hoe het nou zat met dat touwtje in het kruis, hoe werkt dat dan? En hoe zit dat? Om te beginnen, de jeans zit fantastisch… de stof is heel zacht, alsof je je joggingbroek aan hebt, je merkt niet eens dat je iets draagt. I denk dat Dyanne Beekman een jeans genie is (a jeanius!) dus deze jeans zit vernuftig in elkaar. Je kunt de tailleband aanpassen door de twee knopen voor, dus als je net even wat meer ruimte nodig hebt is dat handig. Het touwtje in het kruis (zie foto) zorgt ervoor dat de jeans baggy oogt aan de voorkant maar dat je wel een mooi kontje ziet, dus geen rap artiesten look. Het verschil tussen de boyfriend en de girlfriend jeans is dat de girlfriend smaller is aan de enkel (en dus dat touwtje heeft). Oh en leuk detail: er staat een quote op de binnenzak.Β 
Ik draag hier een maat 50 (ik heb maat 50/52 en mijn lengte is 1.72m) maar ik had nog wel een maatje kleiner kunnen nemen. Het ligt er een beetje aan hoe baggy je hem wilt dragen.
De blazer zag je gisteren al even voorbij komen, ik draag hier een maat 52 en dat had een maatje kleiner kunnen zijn, dan tailleert hij net wat lekkerder. Maar je ziet toch wel dat deze blazer een goeie snit heeft. Ik vind de smoking look met de satijnen revers heel mooi en de kleur is prachtig. Wat ik vertelde over die nummers? Leuk detail is dat het knoopje op de mouw een 2 heeft πŸ™‚

Fijn weekend!

Love Els x

Blazer, camisole, t-shirt, girlfriend jeans, allΒ DYANNE+
Shoes Blink | Necklace Mi Moneda

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s