Shop my closet!

Als fashionblogger heb je een aardig gevulde kast, daar kun je je vast wel iets bij voorstellen šŸ™‚ En omdat je nu eenmaal niet alles aankan moet er soms wat weg (auw, pijnlijk!). En wie kunnen we daar beter blij mee maken dan jullie, onze lezeressen? Dus, 7 bloggers bij elkaar, 7 stijlen en heel veel kleding! Van maat 42 tot ongeveer maat 54 en alles uiteraard tegen leuke prijsjes. Het wordt in de fotostudio gehouden van Yvonne van Dalen, zij biedt die dag een mini-curvy shoot voor ā‚¬ 50,- euro. Natuurlijk kun je dan ook je make-up even laten bijwerken door niemand minder dan Jagaira Hagendijk-de Jong.
Toegang is gratis maar meld je even aan ivm de drukte šŸ˜‰ Zie ik je op 12 april?

Deelnemende bloggers:
Onze fotograaf:

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s