Outfit of the day > 01.02.2014 Flowers and blue suede shoes

I’ve had this Asos Curve dress a few times in my basket but somehow I never really get to buying it. I don’t know why. Until last week I saw a picture of Melissa McCarthy wearing a flower dress that looked very familiar to me… where did I see that one… and yes, of course it is was the one from Asos Curve! I didn’t hesitate and clicked it home. She looks stunning in this dress! It’s a perfect flattering cut for your curves. Love it! Just needed some blue suede shoes and it’s a wrap.

Have a nice weekend everyone!

————-

Ik weet niet hoe vaak ik deze jurk al in mijn mandje had gelegd en op de een of andere manier kwam ik er maar niet aan toe om ook op de bestelknop te drukken. Ik kan eigenlijk geen reden bedenken waarom ik dat niet deed. En toen, vorige week, kwam ik een foto tegen van actrice Melissa McCarthy in een bloemenjurk die me wel heeeeel bekend voorkwam… waar had ik die ook al weer gezien? En ja, natuurlijk was het die ene van Asos Curve! Ik twijfelde geen seconde meer en heb hem besteld. Want wat staat hij haar tof! Het is perfect gesneden om je curves te flatteren. Love it! Mijn blue suede shoes erbij en klaar.

Fijn weekend iedereen!

Love Els x

Dress Asos Curve | Shoes Blink | Tights Hema | Ring H&M
Melissa McCarthy looking fab!

5 Comments

  1. Els Sprenkeling

    Hi Jackie! Ik zet altijd een link onderaan mijn tekst nét voor de rest van de foto's beginnen. Daar staat dan waar wat vandaan komt en als je op de vette tekst klikt dan is dat de link naar de shop. Good luck! X

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s