Shop My Closet Event Spring 2014

Yeah! The first Shop My Closet is a fact! Last saturday I and 5 other bloggers sold our clothes, shoes, bags and anything we didn’t want hanging around in our closets anymore. The event was in the studio of photographer Yvonne van Dalen, we run Plusmodelvooreendag.nl together. We were open for business as of 10 o’clock but at 9.30 the first people came in! It was such a lovely day, just meeting all those lovely readers and beautiful curvy women! And I’m so glad to see that I can make someone else happy with my so much loved clothes. You know that I find it difficult to say goodbye to some pieces…

Ja! De eerste Shop My Closet dag is een feit! Afgelopen zaterdag hebben ik en 5 andere blogsters hun kleding, tassen en schoenen verkocht die we niet meer droegen en maar in onze kasten hingen te hangen. Het event was in de studio van fotografe Yvonne van Dalen, wij runnen samen Plusmodelvooreendag.nl. We gingen officieel om 10 uur open maar de eersten stonden al om half 10 te trappelen 🙂 Het was een geweldige dag, fantastisch om al die mooie curvy vrouwen te zien en een praatje te maken. En ik vind het leuk dat ik een ander blij kan maken met mijn geliefde kleding, je weet dat ik het moeilijk vind om afscheid ervan te nemen…

My ‘shop’
Mijn ‘winkeltje’

My second rack of clothing in my ‘shop’
Mijn tweede kledingrek uit mijn ‘winkeltje’

My outfit that day
Mijn outfit die dag

It was  so much fun to see woman be free and going trough the racks, shopping, chatting, advising each other, fitting and getting compliments! There even was a mother and daughter all the way from Belgium to shop at the event. The daughter felt so at ease that she wanted her picture taken in her new dresses. She looked gorgeous!
At the end of the day Yvonne decided we had to have our picture taken with the clothes we didn’t sell, just to let you guys see what gems we still have, maybe for the next edition? Jagaira did our make-up (beautiful!!) en finally we had a group photo taken. A lovely photo of a wonderful day! Are you joining us next time?

Het was een gezellige boel, al die vrouwen die door de rekken struinen, koffie en theeleuten, passen, advies en complimentjes krijgen! Er waren zelfs bezoekers uit België, ze hadden een paar uur gereden om naar het event te komen. Moeder en dochter. De dochter voelde zich zo op haar gemak dat ze heel graag op de foto wilde in haar nieuwe ‘kleedjes’. Ze zag er fantastisch uit!
Aan het einde van de dag besloot Yvonne dat we maar eens op de foto moesten in de kleding die we niet verkocht hadden, gewoon om jullie te laten zien welke pareltjes er nog over zijn, misschien voor de volgende editie? Jagaira deed onze make-up (zo mooi!) en uiteindelijk gingen we nog als groep op de foto, zie hieronder 🙂 Een leuke foto van een geslaagde dag! Ben jij er volgende keer bij?

Meer lezen over deze dag? Kijk bij studio VaVaVonne (klik!) en hier bij Wondervol voor een verslag van deze dag. Wil je ook een keer stralend op de foto? Kijk dan even voor meer informatie over workshops en shoots bij Plusmodelvooreendag.nl. Wil je styling advies door mij? Kijk dan hier voor meer informatie.

Miss-I deciding if she wanted to buy this Carmakoma dress or not… she did!
Miss-I twijfelt of ze deze Carmakoma jurk zal nemen… ze heeft ‘m!

Reader Corina in a gorgeous purple silk dress… she didn’t take it… no regrets Corina?
Lezeres Corina in een pracht van een paarse jurk… niet gekocht… geen spijt Corina?

Visitor Natalie from Belgium, looking fabulous!
 Bezoekster Natalie uit België, looking fabulous!

Shopping! (picture by http://www.wondervol.nl)
The bloggers: Jagaira, Iris, me, Lorena, Nefferth, Dionne and Hermina.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s