In the spotlights > Big Girlz in Eindhoven

Last week I visited Big Girlz in Eindhoven, I somewhere on the internet read that the owner of the store carries her own label called ‘Superangel ‘. So, curious as I am, I had to see it for myself. The store is located at the Leenderweg 74b and is very cozy looking. Martje, the owner of the shop, is very creative and makes all the clothing for her own label in the back of the shop in her atelier. The shop is filled with affordable fashionable items of her own hand and if you don’t like the fabric it can be made in a different fabric, you just pick another fabric in the fabric room. After a week it’s ready for you. And if it doesn’t suit you it will be sold in the shop. Great right?
Big Girlz carries almost the whole Zizzi collection (yay!) so I think this will be a good address for me in the future. Off course I tried on some stuff and my eye fell on a black and white Zizzi dress. Also tried on some shorts from Superangel, but I was in doubt… so maybe next time πŸ™‚ The dress I took home and will be on the blog on monday.

Tomorrow I will celebrate the first ‘kings day’ in the Netherlands. Hope you have a nice weekend as well!

———

Vorige week ging ik langs bij Big Girlz in Eindhoven. Ergens op internet las ik dat de eigenaresse hier haar eigen label ‘Superangel’ voert, dus nieuwsgierig als ik ben, moest ik dat met eigen ogen zien. De winkel zit aan de Leenderweg 74b en ziet er gezellig uit. Martje, de eigenaresse, is erg creatief en maakt alle kleding van haar label zelf in haar atelier achterin de winkel. De winkel is compleet gevuld met betaalbaar fashionable spul van haar eigen hand en als het model je wel aanstaat maar de stof niet, dan kun je een ander stofje kiezen uit haar ‘stoffenwinkeltje’ en na een week kun je dat ophalen. Mocht het toch nog tegenvallen dan is dat geen probleem, dan gaat het gewoon de winkel in. Geweldig toch?
Big Girlz heeft naast haar eigen label Superangel ook bijna de hele Zizzi collectie hangen (yay!) dus ik denk dat dit een goed adresje voor me wordt. Uiteraard moest er wat gepast worden en mijn oog viel op een zwart/wit gebloemde jurk van Zizzi. Ik probeerde ook wat shorts uit van Superangel maar ik twijfelde of ik het ook echt zou dragen. Hmm… nog even over nadenken dus. De jurk nam ik mee naar huis en staat maandag op de blog.

Morgen ga ik lekker de eerste koningsdag vieren. En jij? Stort jij je in de festiviteiten? Fijn weekend!

Love Els x

Vindt jij het ook leuk om een keer met je shop of webshop in ‘The Spotlights’ the staan?Β 
Neem dan even contact met me op info@xlfashionfile.com

You can see a glimpse of Martjes atelier in the back
Je ziet achterin een glimpje van Martjes atelier

Some Superangel stuff in bold prints
Superangel met leuke prints
The ‘fabric store’
Het ‘stoffenwinkeltje’

Even with my jeans underneath this Zizzi dress looks nice.
Oh and how did I miss that gorgeous coat there on the right?
Zelfs met mijn jeans er nog onder ziet deze Zizzi jurk er leuk uit.
Oh en hoe kan ik die geweldige jas rechts op de foto nou gemist hebben?

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s