Outfit > Dyanne+

Today I have another DYANNE+ outfit for you. I spotted this dress in a coral color and didn’t know it was available in grey as well. I think the coral one  (click here) is more playful and this grey one more sophisticated. It is a bit wide in the waist for me (some of you like that better) so I pinned it with a broche to give my waist more definition. I’m wearing a size EU48 by the way. It wears great I must say, the fabric is just a little bit stretchy, and it fits just fine at the arms so you don’t see any lumps and bumps (it’s such a weird area anyway, your armpits, right?). The cardigan is a nice match with the dress, if you don’t want to show your bare arms this is a nice solution. I’m wearing a black camisole underneath but a neon pink or orange one would have been more edgy. Think I’m going hunting for one of those.
What do you think of my new heeled sandals? Love at first sight, that’s what it was…  Oh and I decided to embrace my white legs… no more fake tan for me. Just my milky white legs with freckles and all!

Have a nice week!

————

Vandaag weer een DYANNE+ outfit voor jullie. Ik zag deze jurk een tijdje geleden in het koraal maar wist niet dat er ook een grijze was. Ik vind de koraalkleurige (klik hier) wat speelser en deze meer sophisticated. Hij is wat wijd in de taille, en dat kan voor sommigen net fijn zijn, maar ik tailleerde het wat meer dmv. een broche. Ik draag hier een EU48 trouwens. Het draagt heerlijk moet ik zeggen, ook omdat de stof een klein beetje stretchy is. Wat ook fijn is dat het bij de armsgaten goed aansluit zodat je geen rare bobbels en vel ziet (oksels, die zien er toch al raar uit, vindt je niet?). Het vest past perfect bij de jurk, zeker als je niet graag met blote armen rondloopt is dit een prima oplossing. Een neon rose of oranje hemdje eronder was wel lekker edgy geweest, ik denk dat ik daar eens naar op zoek ga.
Wat vinden jullie van mij nieuwe sandalen trouwens? Het was liefde op het eerste gezicht… Oh en ik heb besloten mijn witte melkflessen maar te omarmen… geen zelfbruiner meer voor me. Gewoon mijn witte flessen met sproeten en al. Hoppetee!

Love Els x

Dress DYANNE+ | Cardigan DYANNE+ | Camisole Hema
Sandals Invito | Ring Topshop | Broche vintage

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s