Outfit ♥ Loving the classics


Sometimes clichés work. In this case I’m talking about pencil skirts and denim. The pencil skirt is always a good choice if you want to show your curves, it’s a real classic and is (almost) always flattering. And I love this edgy striped one (it’s the graphic geek in me I guess ;). I made it myself, I like being creative from time to time and it’s so easypeasy to make one. When I finished making this skirt I almost wore it for a week, the styling combinations seem endless. So in the near future you’re going to see more of this baby. Oh yeah… 🙂
And the denim shirt, that’s a classic as well. Especially love the combination with the black and white stripe. I think every girl needs a proper denim shirt, right? At first I wear it down, but during the shoot I thought, why not in a knot? Even if you can see my belly. Focus on the good features instead of the bad ones, just do it.

So, do you have any classics in your closet?

———–

Cliché’s werken, meestal dan. In dit geval bedoel ik de kokerrok en denim. De kokerrok is altijd een goede keus als jij je curves wilt laten zien, het is een echte klassieker en flatteert (bijna) altijd. En ik hou van deze gestreepte (het is de grafische nerd in mij denk ik ;), wat hippere versie . Ik maakte hem zelf, van tijd tot tijd vind ik dat leuk om te doen en het is zo makkelijk… eitje pasteitje. Toen ik hem afhad droeg ik hem bijna een week lang, steeds op een andere manier. De combinations leken eindeloos. Dus in de toekomst ga je hem zeker nog een paar keer voorbij zien komen. Oh ja… 🙂
Het denim shirt, dat is zeker ook een klassieker. Vooral in combinatie met het zwart-wit gestreepte. Ik vind dat iedere vrouw er eentje in haar kast moet hebben, niet dan? Ik draag hem hier eerst los, maar ik bedacht me tijdens het maken van de foto’s: geknoopt vind ik hem ook leuk, ondanks mijn buikje. Focus op je pluspunten en niet op de minpunten dacht ik zo, gewoon doen.

En jij? Heb jij ook van die klassiekers in de kast?

Love Els x

Skirt DIY (similar here) | Jeansblouse C&A (similar here or here or here) | Pumps Blink
Necklace Asos | Rings H&M2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s