Outfit ♥ Pretty in pink

If you follow me on Instagram or Facebook you might have seen a glimpse of this Zizzi jeans. Zizzi send me this one (among other great stuff, so more to come on this blog) and I love it! Tried it on at once and didn’t take it off ’till it was bedtime. Love the destroyed look, the high waist (all bumps & lumps go in) and the details on it: the zippers and the ‘smoking pant’ stripe on the side. It gives the illusion of loooong legs 🙂 Never thought I would love to wear jeans and be comfortable, who new?
Oh and what about my new summer coat? Never ever did I buy a summer coat, I always managed with blazers or a leather jacket. I’m in love with this one and I bought it on sale at Junarose. Isn’t she a sight for sore eyes? ❤

See you next week!

————-

Als je me volgt op Instagram of Facebook heb je vast al een glimp van deze Zizzi jeans voorbij zien komen. Zizzi stuurde me deze (en nog meer geweldige dingen, wordt vervolgt…) en ik vind ‘m fantastisch! Ik trok hem gelijk aan, paste geweldig en trok hem niet meer uit voordat ik ‘s avonds mijn bed inrolde. Ik vind de destroyed look gaaf, hij heeft een hoge taille (alle rolletjes en vetjes kunnen erin) en de details zijn top: de ritsjes en de ‘smokingbroek’ streep aan de zijkant. Die geeft je de illusie van laaaaange benen 🙂 Nooit gedacht dat ik nog een zou wennen aan het dragen van jeans… en dat ik het ook nog eens lekker vind zitten.
Oh en wat vindt je van mijn nieuwe zomerjas? Ik heb nog nooit een zomerjas gekocht, deed het altijd met blazertjes of een leren jasje. Ik kocht deze in de sale bij Junarose en ik ben verliefd op ‘r, de kleur, de leren mouwen, oh…! ❤

Zie je volgende week!

Love Els x

Coat Junarose | Jeans Zizzi (gifted) | Blouse H&M+ | Shoes New Look | Rings Melano

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s