Outfit ♥ Just another Anna Scholz dress

This is most likely one of my favorite dresses of all from one of my most favorite designers in plussize fashion, Anna Scholz. I saw it hanging 4 or 5 years ago in Amsterdam at Mateloos in the sale department. Love at first sight but unfortunately I just started my freelance business so I had to save some money for a rainy day, so no clothes for me, not even Anna Scholz on sale 😦 But when I returned 8 months later it was still there… how could this be? I didn’t understand, not at all, such a gorgeous dress… But, didn’t buy it that day either. I think 2 months later I was doing a styling job and had to shop there again and I told myself: if it’s still there, you have to get it, you dream about this dress all the time. I just couldn’t get her out of my head. I went in and browsed through the racks and there she was… still there, waiting for me. It was faith, or carma… 🙂

————–

Dit is denk ik mijn meest favoriete jurk van allemaal van een van mijn meest favoriete plussize designers, Anna Scholz. Ik zag deze hangen, ik denk 4 of 5 jaar geleden bij Mateloos in Amsterdam, in de sale nog wel. Het was liefde op het eerste gezicht maar helaas, ik was net mijn freelance bestaan begonnen en had op dat moment het geld niet voor kleding, ik moest gewoon wat opzij houden voor slechtere tijden. Dus geen kleding voor mij, zelfs geen Anna Scholz in de sale 😦 Maar toen ik terugkwam, ik denk dat het 8 maanden later was, hing ze er nog steeds… hoe kon dat nou? Zo’n prachtjurk? Ik kon er met mijn hoofd niet bij… Maar helaas, weer niet gekocht die dag. Een paar maanden later was ik voor een stylingklus weer in de winkel en ik dacht bij mezelf: als ze er nog hangt is ze van mij. Ik droomde gewoon van die jurk, kreeg haar niet uit mijn hoofd. Ik ging naar binnen en struinde door de rekken en ja… daar hing ze nog, wachtend op mij, het was het lot. Of carma, kan niet anders… 🙂

Love Els x

Dress Anna Scholz (old collection) | Shoes Invito | Necklace, ring and flower H&M


2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s