Sneakpeeking in my closet

This was on my to-do-list for quite some time, make a video of my closet. Or walk-in actually, I got the tiniest room in the house to myself. It used to be my office but I didn’t like working there. I now work in my living room. Much better!

I organized my closet like this: first tops and blouses, then cardigans, trousers, blazers, skirts, dresses and maxi-dresses. And all sorted by color, from light to dark. This way it’s super handy, everything is organized and findable. Sweaters, shirts, leggings and sportswear are on the shelves and on the top shelves are covers (Ikea) in which I have my summer stuff or winter stuff (I change this every season) and stuff I don’t wear but don’t want to toss just yet).
Also on the top shelve are some clutches and hats and a pile of things I have to sort out for the blog or things that have to go into the covers. I try to keep it neat but sometimes… well… you know how it goes 🙂 Coats (and some blazers) are mostly downstairs, I wear a lot of blazers as an overcoat.
The shoes I kept in the white closets but I have to many so I decided to keep them on the floor under the clothes. Also in the white closets I keep my belts, panties, bra’s, tights and socks. Didn’t film that because that’s not so exciting 🙂 On the closets I keep my jewelry and perfumes.

Hope you liked this video, if you did make a thumbs up on YouTube and subscribe on my channel. Hope to make some more video’s in the very near future!

So tell me, how do you organize your closet?

————

Dit stond al een tijdje op mijn to-do-list, een filmpje maken van mijn kast. Of walk-in eigenlijk. Ik heb de kleinste kamer in het huis aan mezelf toegeëigend. Het was eerst mijn werkkamer maar ik vond het echt helemaal niks om daar te zitten. Nu werk ik lekker in de huiskamer, veel beter!
Ik heb mijn kast als volgt ingedeeld: eerst tops en bloesjes, dan vesten, broeken, blazers, rokken, jurken en maxi-jurken. Alles op kleur: van licht naar donker. Super handig! Zo zie je meteen waar iets hangt en is het makkelijk te vinden. Truien, t-shirts, leggings en sportkleding liggen op de planken en op de bovenste plank heb ik hoezen (Ikea) waar ik mijn winter of zomerspul in heb liggen (dat wissel ik per seizoen) en dingen die ik niet draag maar nog niet weg wil gooien.
Ook op de bovenste plank liggen wat clutches, hoedjes en dingen die ik voor de blog moet uitzoeken of dingen die nog in de hoezen moeten. Ik probeer het netjes te houden maar ja… je weet hoe dat gaat 🙂 Jassen en sommige blazers (ik draag veel blazers als jas) hangen beneden aan de kapstok. 
De schoenen wilde ik eigenlijk in de witte kasten bewaren maar het zijn er teveel dus dan maar op de vloer onder de kleding. Ook in de witte kasten liggen mijn riemen, ondergoed, bh’s, panty’s en sokken. Heb dat niet gefilmd want dat is niet erg spannend. Verder op de kasten bewaar ik mijn sieraden en parfum.

Hoop dat je dit filmpje leuk vond en als je dat vond geef me dan een duimpje omhoog op Youtube of abonneer je op mijn kanaal. Ik hoop in de zeer nabije toekomst meer filmpjes te maken!

Vertel, hoe heb jij je kast ingedeeld?

Love Els x

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s