Outfit ♥ Yellow

“Some painters transform the sun into a yellow spot,

other transform a yellow spot into the sun.”

Pablo Picasso

I think I declared my love for yellow earlier on on this blog. Well, it’s a color I immediately pick out of a pile of clothes. I just love yellow. It makes me happy, it compliments my skin, it warms up my face and even my freckles (kisses from the sun) are more visible. It just is an instant good mood color. The super oversized sweater is an oldie from last years collection at H&M but I do not wear it that much. But when I spotted these gorgeous yellow heels I knew it was a match made in heaven. The casual oversizedness (that isn’t a word, I know) and the designer look of the heels, I love that.
(Oh and excuse my frizzy waaay too long hair, off to the hairstylist as we speak)
So what’s your instant good mood color?
———-
Ik geloof dat ik mijn liefde voor geel al eerder verklaarde op deze blog. Het is een kleur waar ik meteen naar toe getrokken word als ik hem spot in een stapel kleren. I hou van geel. Ik word er vrolijk van, het complimenteert mijn huidskleur, ik krijg een warme gloed over mijn huid en zelfs mijn sproetjes (kusjes van de zon) komen meer naar boven. Het is gewoon een instant goed-humeur-kleur. 
De superoversized trui is een oudje van H&M van vorig jaar en om de een of andere manier draag ik hem niet zo vaak. Maar toen ik deze fantastisch gele heels spotte vorige week wist ik dat ze perfect bij elkaar zouden passen. Het casual oversizede van de trui met de designer uitstraling van de hakken, ik hou er van.

(Oh en sorry voor mijn pluizige veeeeeel te lange haar, ik ren nú naar de kapper)

En wat is jouw instant goede-humeur-kleur?
Love Els x
Sweater H&M+ (old collection) | Skirt Asos Curve | Heels Invito | Rings Melano and H&M


One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s