Outfit ♥ Pink and paisley

Lately I’m in to the brighter colors, I guess it has for sure something to do with the weather and my mood these last weeks. So when Zizzi send me this gorgeous electric pink tunic/dress it was just what I needed. This shift dress has buttons in the back which I forgot to photograph. Off course I can wear it as a dress, but since that’s a bit too short on me I decided to make a knot and wear it as a top. Perfect! The pink brings out the redness in my hair, I like that 🙂 Oh and speaking of hair, when it’s getting warmer I like to wear it in an updo, it’s much cooler and I can wear earrings again, jeej!
The (hareem)pants I spotted earlier on this week at Promiss and I absolutely love the colors and the paisley print on it. You have to check out Promiss if you haven’t done that in a while because they really stepped up their game and made some very nice bold and fashionable pieces in the plussize department. Love!

———–

De laatste tijd grijp ik wat vaker naar de fellere kleuren. Ik denk dat het iets met het weer en mijn humeur te maken heeft de laatste tijd. Dus toen Zizzi me deze knalroze tuniekjurk stuurde was dat precies in mijn straatje. De jurk is recht van snit en heeft knoopjes achter die ik helaas ben vergeten te fotograferen. Ik kan hem, uiteraard, als jurk dragen maar dat vind ik toch iets te kort voor me dus ik besloot er een knoop in te leggen en het als top te dragen. Perfect! Het roze brengt echt het rood in mijn haar naar boven, helemaal goed 🙂 Oh en over haar gesproken, nu het wat warmer gaat worden is het wel lekker om het omhoog te dragen, veel koeler én ik kan weer oorbellen aan, jeej!
De (harem)broek spotte ik eerder deze week bij Promiss en ik viel echt voor de kleuren en de paisleyprint. Je moet echt eens gaan kijken bij Promiss als je dat een tijdje niet gedaan hebt. Veel leuk jong en hip spul tegenwoordig op de plussize afdeling, veel ook wat in de reguliere lijn wordt doorgetrokken in de plussize. En daar houden we van!

Love Els x

Tunic/dress worn as top c/o Zizzi | Pants Promiss | Heels Invito
Rings Melano | Earrings somewhere from a little shop in Haarlem

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s