Outfit ♥ All meshed up

X-Two contacted me if I wanted to review this dress of the new label, Label-X. Off course, when there are flowers involved I’m in! First of all, the upper fabric is a flowered mesh in a gorgeous minty green color. The inside is lined with a viscose tricot and is really soft. The model is one X-Two has used more in their dresses and I must say I love the waterfall neckline but the slightly A-line cut of this dress doesn’t do much for my figure. (if you are pear-shaped it works a bit better). I like to see a more defined waistline in future dresses at X-Two if you ask me, just to show more waist and show your curves. But I wanted to show you the dress so I made a picture for you with only the dress on. It’s okay as well but to make this work for my body I paired it with my mesh skirt which I got from Evans 2 years ago and my red belt. The skirt was supposed to be a maxi skirt but it was too short on me so I cut it to this midi length. So you see, if it doesn’t work, make it work 🙂
This dress will be in the webshop soon but the top of this dress and a shirt are already available, just check it here.

Have a nice weekend!

————-

X-Two vroeg me of ik deze jurk van hun nieuwe label, Label-X, wilde reviewen. Natuurlijk wil ik dat, zeker als er bloemen in het spel zijn!
Om te beginnen, de bovenzijde van de jurk is van een mesh-stof in een hele mooie mintgroenachtige kleur. De binnenzijde is gevoerd met een viscose tricot en dat draagt heerlijk zacht. Het model gebruikt X-Two vaker en ik moet zeggen dat ik de waterval neklijn erg mooi vindt maar dit A-lijn model doet niet echt veel voor mijn figuur (als je een peer bent werkt het beter). Als je het mij vraagt zou ik in de toekomst wel wat meer taille-gedefinieerde jurken willen zien bij X-Two, iets waardoor je taille wat meer zichtbaar is en je rondingen beter uitkomen. Maar ik wilde de hele jurk aan jullie laten zien dus bij deze 🙂 Ik kan zo zeker dragen maar om mijn figuur meer recht te doen koos ik deze rok erbij (perfecte kleurcombi!) en mijn rode riem. De rok kocht ik twee jaar geleden bij Evans en moest eigenlijk een maxi-rok zijn maar hij was me te kort. Ik knipte hem gewoon af op midi-lengte. Beter! Soms moet je creatief zijn 🙂
De jurk is nog niet in de webshop maar komt binnenkort. Ik zag dat er al wel een top en een shirt van deze print en stof verkrijgbaar zijn, kijk hier.

Fijn weekend!

Dress c/o X-Two | Skirt Evans | Belt Von Jeanet | Wedges Sacha | Strappy sandals H&M
Ring H&M | Bracelets: cream/gold Siervol, green market and beaded ones Hema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s