Junarose outfit ♥ That 70’s vibe

Finally another outfit post! If you follow me on Instagram or Facebook you’ve probably noticed I have been sick for almost a week, I was suffering from some stupid virus 😦 But it’s gone now and yesterday I was up and running again to capture this dress that came in earlier this week from Junarose headquarters. I couldn’t wait to wear it because I love the colors on this one, brown, cream, (golden) yellow and pink: they remind me of the seventies somehow. The cut and the details in the neck and the peephole in the back give it a trendy look and feel. The hem is just a bit longer than in the front, great! The fabric is 100% polyester but it feels and flows like silk and needless to say it wears great on warmer days like this. To be more dressed up I wear it with my favorite cream blazer, heels and a colorful clutch. Loose the blazer and switch the heels for some sandals and you are ready for a summer day.

Tell me, what is your favorite outfit on a summer day?

————-

Eindelijk weer een outfit post! Als je me volgt op Instagram of Facebook heb je vast gemerkt dat ik bijna een week ziek was. Ik had een of ander irritant virus 😦 en eindelijk is het weg. Gisteren ben ik dan ook meteen aan de slag gegaan om deze jurk (hij kwam eerder deze week binnen van Junarose headquarters) voor jullie vast te leggen. Ik kon niet wachten om hem aan te trekken want de kleurtjes in deze jurk zijn zo mooi! Bruin, crème, (goud) geel en rose. Ze doen me een beetje denken aan de 70-er jaren op de een of andere manier. De snit en de details rond de nek en het piepgaatje achter geven het een trendy look. Achter is de jurk ietsje langer, super! De stof is 100% polyester maar het ziet eruit als zijde en voelt als zijde, je snapt dat draagt heerlijk op zo’n warme dag. Om het meer gekleed te dragen heb ik mijn favoriete crèmekleurige blazer weer uit de kast gehaald en gecombineerd met lekkere hakken en een kleurrijke clutch. Laat de blazer achterwege en verruil de hakken voor sandaaltjes en je bent klaar voor een zomerse casual dag.

Wat draag jij het liefst op een zomerse dag?

Love Els x

Dress c/o Junarose | Blazer Carmakoma | Heels Invito
Clutch Pieces | Ring Six | Necklace Shoeby

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s