Outfit ♥ Short story

Plus size shorts… This is my second pair and I never worn them with bare legs (yay for me overcoming my ‘bare legged fear!). The other thing with shorts is that I think it’s a major challenge to find some that suits your body type and yet the worst challenge is to find some that won’t ride up between your thighs. You know those that are great standing still but when you walk it’s a big disaster in the crotch area. LOL! Anyway, I saw these on Asos and I wanted to give it a try. Lucky for me they don’t ride up, well a little bit but I can live with that. Great! Love the flowers (yeah you know me, sucker for flowers) and the colors. Easy to wear with lots of colors and in this case this nice pink Junarose top (in the webshop it’s more salmon but it’s really pink). It’s a thin tricot fabric and quite long in the back. I tucked it in my shorts but it’s lovely on a pair of jeans as well.

Long story short, I think these shorts and me are going to get along just fine this summer 🙂

Have a nice week!

————

Plussize shorts… dit is mijn tweede paar maar ik heb ze nog nooit gedragen met blote benen (yay voor mij en mijn ‘blote-benen-vrees’!). Het andere ding met shorts is dat ik het moeilijk vind een paar te vinden dat bij mijn figuur past maar het allermoelijkste vind ik het een paar te vinden die niet tussen je benen omhoog gaan tijdens het lopen. Je weet wel, fantastisch als je stil staat maar o wee als je gaat lopen. Dan wordt het een rampgebied in je kruis. LOL! Anyway, ik zag deze bij Asos en ik dacht laat ik het maar eens proberen. Gelukkig kruipt deze amper tot niet omhoog, ik kan er mee leven, top! Ik hou van de bloemenprint (je weet, ik heb een zwak voor bloemenprints) en de kleurtjes zijn erg vrolijk. Makkelijk te combineren met van alles en nog wat en in dit geval met deze roze Junarose top (in de webshop komt deze meer zalm over maar het is echt roze). Het is een mooie dunne tricot en vanachter vrij lang. Hier heb ik hem wat ingestopt in de shorts maar staat ook zeker gaaf op een jeans.

Lang verhaal kort, deze shorts en ik gaan het heel goed kunnen vinden deze zomer!

Fijne week!

Shorts Asos Curve (sold out, similar one here or here) | Top c/o Junarose | Blazer Carmakoma
Shoes Invito | Rings Melano

One Comment

  1. Liefs, Marjolein

    Hey! Ik zie dat jij shorts van asos hebt haha ik durf die nooit te bestellen omdat ik dikke bovenbenen heb en broeken en shorts kopen is voor mij altijd een drama.. maar dit model zou bij mij ook nog wel eens kunnen werken.. kon je gewoon je eigen maat bestellen of moest het groter/kleiner? Supertoffe outfit!!!
    Liefs!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s