Beauty ♥ 30 day lipstick challenge

Last month I joined Macblogster (she’s a dutch beauty/lifestyle blogger, take a look at her site here) in the 30 day lipstick challenge on Instagram. She created this challenge for herself to see if she could do 30 days without buying a new lipstick and re-discover some nice colors she already had. I love lipstick and can’t do without so I joined to see if I could dig up any hidden treasures.
I have not completed the entire 30 days, I came to 23. I still have some left in my toilet bag but these colors are ugly or do not suit me at all. So in the bin with those! This cleans up nicely. Oh and I cheated a little because I was at Mac Cosmetics (just for eyeshadow, scouts honor!) and this lovely orange/red limited edition color swept me off my feet 🙂
What I dó know now is that I love red and coral colors and that I do not have to buy any new ones in the near future… And, I like taking selfies but I’ve had enough for now 🙂

If you like it or want to know the brands and color numbers just check out my Instagram account here. Or if you want to see the other challengers check #30dagenlipstick on Instagram. Hope you like this post and if you do let me know. Maybe I can make a monthly beauty post or something with hairstyling. Just leave a comment below or on Facebook, that will works as well.

Have a nice weekend!

——–

Afgelopen maand deed ik mee aan de 30 dagen lipstick challenge van Macblogster op Instagram. Zij is een Nederlandse beauty/lifestyle blogster (check haar site hier). Ze heeft deze challenge bedacht om eens te kijken of ze 30 dagen, zonder een nieuwe lipstick te kopen, vol kon maken en zo wellicht mooie lipsticks te vinden die ze vergeten was of niet meer gebruikte. Ik hou van lippenstift dus ik wilde eens kijken hoe dat bij mij zat en of ik nog wat verborgen schatten kon vinden.
Ik heb niet de hele 30 dagen volgemaakt, ik kwam tot 23. Ik heb er nog een aantal in mijn toilettas zitten maar die zijn lelijk of staan me niet mooi. Weg ermee dus! Dat ruimt lekker op. Oh en ik heb een beetje vals gespeeld want ik was bij Mac Cosmetics (alleen voor oogschaduw, ik zweer het!) en ik zag daar een hele mooie oranje/rode limited edition kleur waar ik op slag verliefd op werd 🙂
Wat ik in ieder geval nu weet is dat ik graag rood en koraalkleurtjes draag en dat ik voorlopig écht niets meer hoef te kopen… En ook: ik vind het leuk om selfies te maken maar ik ben er voorlopig echt even klaar mee 🙂

Als je het leuk vind kijk dan op mijn Instagram account (hier) voor merken en kleurnummers. Of als je de andere deelnemers wilt zien check dan #30dagenlipstick op Instagram. Hoop dat je dit leuk vond, laat me maar weten. Wellicht kan ik dit maandelijks doen, een beauty gerelateerde post, met make-up of haar. Laat een berichtje achter hieronder of op mijn Facebookpagina dan ga ik kijken wat ik ermee ga doen.

Fijn weekend!

Love Els x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s