Outfit ♥ The off-white blazer

You know I’m looking for a replacement for my cream Carmakoma blazer for quit some time now. Just in case it falls apart because I wear it all the time. Love it to bits that one. I saw this blazer/coat on Hermina from Wondervol somewhere in spring and tried it on just for sizing. I thought it was gorgeous and fitted me just fine. I was glad I could snatch this one on sale last week at Mango. Yes, my first Violeta item! I tried some Violeta stuff earlier since the release but I thought the sizing was all wrong, too small. And what I find annoying is that I do not see the Mango blueprint back in this collection. Why Mango? Why> It’s too bad. Anyway, to my surprise this blazer fitted me well, one size up but who cares as long as it fits right. Right? Who cares what size it says. The quality of this blazer is very good and it’s completely lined. Love the pockets and I’m in love with the collar! I think a white or cream blazer is a perfect basic for your wardrobe, it goes with almost everything (imagine this one on a ripped jeans…!).
The skirt was on sale as well at H&M and the shirt is a funny one. Not a big fan of t-shirt with type but this one I like. I love taking a #selfie 🙂 The quality is total crap, after 1 wash there was already a little hole in it 😦 But for 10 euros I can’t expect too much I guess.

Talk to you soon… have a lot new stuff to show you before I leave for the holidays!

———

Je weet dat ik al een tijdje op zoek ben naar een vervanger voor mijn crèmekleurige Carmakoma blazer. Ik draag hem zo graag en vaak dat hij nog eens een keer uit elkaar valt. Ik zag deze blazer/jas bij Hermina van Wondervol, ergens begin lente en ik paste hem even voor de maat want ik was benieuwd. Prachtig en de maat was precies goed. Ik was ook erg blij toen ik hem vorige week in de sale kon bemachtigen bij Mango. Yes, mijn eerste Violeta! Ik had al eerder iets van Violeta geprobeerd maar het valt wel allemaal klein. Ik zou dan ook zeker een maat groter nemen dan normaal. En wat ik ook jammer vind is dat ik niets van de reguliere Mango dingen terug zie in Violeta. Waarom Mango? Zo jammer. Anyway, deze blazer paste me perfect en een maat te groot? Wat maakt het uit. Als het past past het. Toch? Wat maakt het dan uit wat voor maat erin staat. De kwaliteit van deze blazer is erg goed overigens, mooie stof, goed gevoerd, mooie weggewerkte zakken en ik ben verliefd op de kraag! Een witte of crèmekleurige blazer is een goeie basic in je garderobe, het kan bij bijna alles (stel je deze voor op een ripped jeans…!).
Het rokje is ook uit de sale bij H&M en het is shirtje vond ik wel grappig. Ben niet echt een fan van shirts met tekst maar deze is leuk. Ik ben niet vies van een #selfie maken 🙂 De kwaliteit is superslecht overigens, na 1 x wassen zat er al een klein gaatje in 😦 maar ja, wat verwacht je ook voor 10 euro?

Tot snel weer, heb nog een boel leuks te laten zien voor ik op vakantie ga!

Love Els x

Blazer Mango Violeta | T-shirt New Look | Skirt H&M+ | Shoes Invito | Rings Melano

3 Comments

 1. Anonymous

  Wat een leuke kleding op de site van New Look. Wat zijn jouw ervaringen met bestellen en hoe valt het qua maat?

  Groetjes, miriam

  Like

 2. Els Sprenkeling

  Bestellen gaat prima, duurt ongeveer 1 tot anderhalve week tot je het hebt. Sommige dingen van New Look kun je ook via Asos bestellen. Je hebt het dan sneller en zonder bezorgkosten. Maar ze hebben dus niet alles. Houd met beiden wel rekening mee dat je verzendkosten moet betalen als het retour moet. Succes!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s