Strapless bra-talk

A reader’s question: what are you wearing underneath your strapless dresses because it looks well-supported? Well… It took me some time to find a perfect one but this is it: the Elomi strapless bra. I bought it last year (at xl4you) and it comes in black and whitened goed up to a 95G. I know you can buy those invisible straps but I do not like them… you can see them anyway and if you are big breasted the straps dents your shoulders of the weight. This one comes with straps as well and you can use them if you like but it’s not necessary. You can cross the straps for halter tops. It stays put the whole day (it had anti-slip material on the cups and in the back) and it sits quit firm, I don’t have the urge to pull up it up every 5 minutes. I wanted a nude-color and a smooth cup so I can wear it underneath whites and t-shirts.
Normally I wear a size 90E for my Prima Donna bra’s but the Elomi one is a size 90F. If you order online I suggest you order a few sizes to try on but best is to go into a store for a fit and take your strapless dress (or whatever you want to use the bra for) for the fitting as well so you can see if it’s okay.
So you see, a strapless bra isn’t just for small bustes, you just have to find the right one and don’t let them tell you it’s not possible!

Enjoy your weekend and the weather!

———-

Vraag van een lezeres: wat draag jij onder je strapless jurkjes want het ziet er goed ondersteund uit. Nou… het heeft me wat tijd gekost maar dit is hem voor mij: de Elomi strapless bh. Ik kocht hem vorig jaar (bij xl4you) en volgens mij is hij er ook in wit/crème en zwart en gaat tot 95G. Ik weet dat je doorzichtige bandjes kunt kopen maar ik hou daar niet van. Je ziet ze tóch én als je wat zwaardere borsten hebt dan deuken je schouder ook in. Bij deze zitten ook bandjes maar het is echt niet nodig om de bh op zijn plek te laten zitten. De bandjes kun je ook kruisen voor haltertops ofzo. Deze bh blijft de hele dag stevig op zijn plek zitten (er zit anti-slip aan de cups en achter op de rug) en ik heb niet de neiging om het steeds op te hijsen. Ik wilde graag een huidkleurige en gladde bh zodat ik hem écht overal onder kan dragen, wit en t-shirts of gladde stofjes. Deze is trouwens voorgevormd maar heeft er geen push-up in zitten.
Normaal draag ik een 90E van Prima Donna maar van deze Elomi moest ik een 90F hebben. Als je hem online besteld zou ik er meerdere voor de maat bestellen maar het best kun je naar de winkel gaan om even goed te passen. Tip: neem je jurk (of wat je er dan ook over wilt dragen) mee zodat je meteen kunt zien of het goed is.
Dus je ziet, een strapless bh is er niet alleen voor de kleinere buste, je moet gewoon de juiste vinden en laat je niet afschepen dat het niet mogelijk is!

Fijn weekend en geniet van het weer!

Love Els x

4 Comments

 1. Dominique Visser

  Ben het met je eens dat een goede strapless beha de steun bied die nodig is.
  En dan ook heel mooi staat onder kleding zonder dat je bang hoeft te zijn dat het zakt.

  Hoe graag ik ook zou willen is niet voor mij weggelegd.
  Heb nl al moeite om een gewone mooie (niet degelijk comfort of antiek) beha te vinden.
  Ik zit met het feit dat ik geen beugel mag en het lijkt wel bijna niet gemaakt te worden.
  Of ze zijn maar tot bv 90/95 omvang.

  Vind het persoonlijk jammer want nu zie je altijd maar die brede banden.
  Heb nu bv 2 jurkjes waarvan bij 1 het model helemaal is dat 1 schouder bloot is.en dan zie je daar dus een brede witte behaband zitten.

  Wil je een compliment maken over de zwarte jurk met bloemen die is weer prachtig en staat je super

  Like

 2. strapless bh

  Actually this is first class site. Thanks you for this post. strapless bh Een strapless moet natuurlijk goed zitten. Een strapless werkt alleen als het een onzichtbare bh, een zefklevende bh en een transparante bh in één is. strapless bh , Een strapless bh dient een hele avond mee te gaan en is het liefst nog hergebruikbaar ook. Gelukkig zijn deze strapless plak bh's te vinden op plakbh.nl waar een veelvoud aan plak bh's worden aangebode. A strapless bra should fit perfectly. A strapless bra only works if it is an invisible bra, an adhesive bra and a transparant bra all together. A strapless bra should stay on all night and if it is re-usable, its even better. Happily, the strapless bra's of plakbh.nl are very good and they have a big variety available.

  Like

 3. Strapless bh

  Really this is first class site. Thanks you for this post. strapless bh Een strapless moet natuurlijk goed zitten. Een strapless werkt alleen als het een onzichtbare bh, een zefklevende bh en een transparante bh in één is. strapless bh , Een strapless bh dient een hele avond mee te gaan en is het liefst nog hergebruikbaar ook. Gelukkig zijn deze strapless plak bh's te vinden op plakbh.nl waar een veelvoud aan plak bh's worden aangebode. A strapless bra should fit perfectly. A strapless bra only works if it is an invisible bra, an adhesive bra and a transparant bra all together. A strapless bra should stay on all night and if it is re-usable, it's even better. Happily, the strapless bra's of plakbh.nl are very good and they have a big variety available.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s