Outfit ♥ Leather & Lace

Remember the leather dress from a while ago? (see here) I loved this dress but honestly, when I bought it I already was thinking of ripping it apart. I mean, take the shirt part off so I can combine it with lots and lots of other things. Well, I did it and I’m glad I did. So much more possibilities! And the leather gets softer and softer each time I wear it. It’s a good basic in my closet. Next thing on my wish list is a black leather pencil skirt.
This time I’m wearing it with a lace victorian style top I got from New Look (you can see it’s black sister here) and yes, I know many of you hate this but I’m wearing socks in open toe shoes. Yes, shoot me but I like it. Perfect for those colder transitional summer to fall days. I wore this outfit with a long black cardigan (here) this week when it was cold. Perfect!

How is it with you guys… do you get crazy and can’t decide what to wear when the weather turns?

————-

Kun je je deze leren jurk nog herinneren van een tijdje geleden? (zie hier) Ik vond deze jurk echt geweldig maar om eerlijk te zijn, toen ik hem in de webshop zag dacht ik er al gelijk aan om het uit elkaar te halen. Ik bedoel dus het t-shirt gedeelte eraf zodat ik het met veel (heel veel) andere dingen kan combineren. Eraf dus en ik ben blij dat ik het gedurfd heb. Veel meer mogelijkheden! Het leer wordt met het dragen steeds mooier en zachter. Het is een goede basic aanwinst in mijn kast. Het volgende op mijn wensenlijstje is een zwarte leren kokerrok.
Ik draag mijn rok hier met een kanten top in victoriaanse stijl die ik bij New Look kocht (haar zwarte zusje zie je hier) en ja, ik weet dat velen van jullie het spuuglelijk vinden maar ik draag sokjes in open schoenen. Shoot me, maar ik vind het leuk. Perfect voor die koudere overgangsdagen van zomer naar herfst. Ik heb deze outfit van de week gedragen met mijn heerlijke lange zwarte vest (hier) toen het koud was. Perfect!

Hoe werkt dat bij jullie? Worden jullie ook gek van jezelf omdat je niet meer weet wat je aan moet met dat koudere-maar-nog-geen-herfst-weer?

Love Els x

Skirt (customised dress) Asos Curve | Top New Look Inspire | Shoes Invito | Socks Hema

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s