Junarose outfit ♥ The embellished print dress

This is my last post as a Junarose ambassador. This year has gone by so fast, but I loved it! Every month I got to choose something new to show and inspire you guys and I must say it pushed my boundaries. Sometimes I picked something out of my comfort zone and I glad I did because otherwise you get stuck in your own style and get the same old stuff over and over again. Now I could taste something new, like jeans for instance. Who would have known that I would wear a jeans and loved the hell out of it? I didn’t… but I like them now. So there you go. Miracles do happen 🙂
Now about this dress ( it’s on sale now, jeej!), the length is perfect for me, little splits on the side, sleeveless (there’s elastic in the arms for a perfect fit), completely lined and of course the gorgeous embellished neckline (I picked a size EU48 by the way). It can be a nice party dress but I wear it to work or doing grocery shopping, I don’t care, make every day a party day. Clothes are too nice to be hanging in a closet and only be taken out to a party one and a while, right?

To end this post, I want to thank Junarose for choosing me to be an ambassador this last year and the first year of it’s existence. And I want to thank them for taking a leap of faith and try and make clothes for us curvy girls that are on trend and look like straight size fashion. No tents but real fashion so that you can wear the same things as your girlfriend who is a size 38.
Oh and special thanks to Isabel down at Junarose headquarters in Denmark for all the help last year and the lovely words she wrote on the postcards that came with the packages every month. And of course Chanine, Annemieke and Corina at Junarose Netherlands for their support. Thanks Junarose and keep up the good work!

————

Dit is mijn laatste blog als Junarose ambassadeur. Dit jaar is zo snel gegaan maar ik vond het fantastisch! Elke maand mocht ik wat nieuws uitzoeken om jullie te laten zien en te inspireren en ik moet zeggen dat ik ook mijn grenzen heb verlegd. Soms koos ik iets wat een beetje uit mijn comfortzone was en ik blij dat ik dat gedaan heb. Anders blijf je zo hangen in je stijltje en kies je steeds van hetzelfde. Nu kon ik steeds iets anders proeven, zoals bijvoorbeeld jeans. Wie had dat gedacht? Ik in jeans en ook nog dat ik het fantastisch vond? Ik niet… maar ik draag ze nu graag en ze zitten lekker ook nog. Dus ja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit 🙂
Nu over deze jurk (ze is nu in de uitverkoop, jeej!), de lengte is perfect voor mij, ze heeft splitjes aan de zijkanten, mouwloos (elastiek in de armsgaten voor mooie aansluiting), gevoerd en natuurlijk die mooie halslijn die met kraaltjes is versierd (ik draag hier een 48 overigens). Het is een mooi feestjurkje maar ik draag het naar mijn werk of tijdens het boodschappen doen. Waarom ook niet? Maak gewoon van iedere dag een feestje, sommige kleding is te mooi en te leuk om alleen naar feestjes te dragen, niet dan?

Om deze blog te eindigen wil ik Junarose bedanken dat ze me als ambassadeur hebben gekozen dit jaar en het eerste jaar van hun bestaan. Ik wil ze ook bedanken dat ze de sprong hebben gewaagd om mooie trendy en fashionable kleding te maken voor ons curvy meiden die er ook nog eens uitzien als de normale matenmode. Geen tenten maar hippe dingen die ook je vriendin met maat 38 draagt.
En natuurlijk speciale dank aan Isabel van Junarose headquarters in Denemarken voor alle hulp het afgelopen jaar en de lieve postkaartjes die steeds bij mijn pakjes zaten. Oh en niet te vergeten Chanine, Annemieke en Corina van Junarose Nederland die ervoor zorgen dat wij er hip bij kunnen lopen. Dank je Junarose!

Love Els x

Dress c/o Junarose (on sale now) | Blazer Asos Curve (old) | Booties Sacha


One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s