Event ♥ Fashion Party at Miss Etam

De cape ga je heel veel zien deze winter
The cape is something you will see a lot this winter

Vorige week dinsdag was ik uitgenodigd door Miss Etam om op het hoofdkantoor in Zoetermeer een Fashion Feestje te komen vieren. Voor het eerst in de geschiedenis opende ze haar deuren om een fashionshow met de nieuwe herfst/wintercollecties te houden onder het genot van een hapje en drankje. Miss Etam is geen trendsetter maar een trendvolger (zoals ze zelf zeggen) maar ze hebben me aangenaam verrast en zeker met de Limited Edition (verkrijgbaar van maat 36/52). Een collectie die onderling goed te combineren is met oa. kant, mooie prints, sportsinvloeden, lederlook en gebreide stof en (nep)bont. Oh en de modellen… dat waren klanten die zich afgelopen tijd op hebben kunnen geven in de winkel. Zo leuk en een fantastisch idee, échte diversity op de catwalk, jong, oud, plussize en regulier! Well done Miss Etam! Kijk even mee naar een impressie en een filmpje van de finale. 

Oh ja, ik ging naar huis met een leuke goodybag en mocht wat shoppen bij Miss Etam én Promiss. Wat het geworden is zie je later deze week dus nog even geduld 😉
———–
Last week I was invited to a Fashion Party organized by Miss Etam at their headquarters at Zoetermeer. For the first time in history they opened their doors to show the new fall/winter collections. Miss Etam is not a trendsetters (so they say themselves) but a trend follower, but they pleasantly surprised me with the new collections and especially the Limited Edition by Miss Etam (sizes 36-52). A collection which you can mix and match with lace, sporty influences, (fake)fur, nice prints, knitted stuff and leather look fabrics. Oh and the models… they asked customers if they wanted to be a model for a day so the catwalk was filled with real women: young, old, plussize and regular sizes. Diversity on the catwalk! Well done Miss Etam! I made an impression for you and a little film of the finale. hope you like it!

Oh, I went home with a very nice goody bag and I shopped at Miss Etam and Promiss. What I picked you will see later on this week so stay tuned 😉
Love Els x

Ik hou van deze winterwitte pastelletjes
I love these winter white pastel colors

Dit is een lekker broekje én multi-functioneel
These are nice cozy pants and multi-functional as well

Die cape!! Hebben!
That cape!! Want!

Limited Edition!

Oh die sokjes! Love!
Love the little socks!

6 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s