Outfit ♥ Limited Edition by Miss Etam

Earlier this week I blogged about the Miss Etam Fashion Party I attended last week. And thanks to Miss Etam I could do some shopping. I totally fell in love with the Limited Edition collection (go check it out in the shop, lace tops, (fake)leather leggings, knitted stuff, shirts, jacket, skirts… oh I want more!) so it had to be something from this line. I shopped this tunic/dress with a dipped hem. Love the print and the black line detail in the back. The dress is 100% viscose so it flows and wears great. I teamed it up with my leather Junarose pants but I can easily change it for black opaque tights for a more feminine look. It just depends on your mood that day I guess. The tunic also can be worn as a top, just tuck the front in et voilà! Oh and I also shopped the black and white cape with the fluorescent line in the back but that one you will see another time.

Have a nice weekend and see you soon!

————

Eerder deze week blogde ik al over het Miss Etam Fashion Feestje waar ik vorige week heen ben geweest. En dankzij Miss Etam kon ik ook even gaan shoppen. Ik was op slag verliefd op de Limited Edition collectie (ga eens kijken in de shopkanten tops, (nep)leren leggings, breisels, shirts, jackje, rokje… oh ik wil nog meer!) dus het moest wel iets daarvan worden. Ik nam deze tuniekjurk mee met de langere achterkant en de zwarte streep als detail. De jurk is van 100% viscose dus dat draagt heerlijk en beweegt mooi. Ik combineer hem hier met mijn leren broek van Junarose maar dat kan ik makkelijk vervangen door een blikdichte zwarte panty voor een meer vrouwelijkere look, dat hangt maar net af van de stemming waar je in bent die dag denk ik. De jurk kan ook als top gedragen worden, je hoeft alleen het voorkantje in te stoppen en voilà! Oh ik shopte ook de zwart/witte cape met de fluoriserende streep aan de achterkant maar die zie je een andere keer.

Fijn weekend en tot snel!

Love Els x

Dress/tunic Miss Etam | Leather pants Junarose | Pumps Invito
Hat H&M | Rings Hema and market

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s