Event ♥ Een avondje mode bij Modezza in Veldhoven

Afgelopen maandagavond was ik te gast bij Modezza in Veldhoven voor een avondje mode en shoppen. Ieder jaar organiseren zij 3 avonden op een rij voor hun klanten een gezellige avond waar alle mode voor dat seizoen geshowd wordt. Dit keer dus de herfst- en wintercollectie van 2014-2015. Ik heb alle trends van dit seizoen voorbij zien komen: breisels, zwart-wit trend, poncho’s en omslagdoeken, ruitjes, (nep)leer en (nep)bont, bloemenprintjes, dierenprintjes en skinny jeans. Het was natuurlijk onmogelijk om de hele winkelinhoud te showen maar Modezza heeft echt veel laten zien. Met merken als oa. Mat, Dyanne+ (voor het eerst dit jaar bij Modezza), Zizzi, Twister en Yoek hebben ze een mooie collectie bij elkaar gezocht. Mijn favorieten waren de skinny jeans en dan vooral de grijze skinny van Zizzi met de bies op het zijbeen, de zwarte kimono van Mat en het transparante bloesje afgezet met (nep)leren biesjes van Zizzi. Na de show was er uiteraard ruimte om even lekker te shoppen en dat werd ook gretig gedaan. Natuurlijk heb ik ook wat geshopt en wat dat is dat zie je in een volgende post 🙂
Ik zou zeggen ga eens lekker langs bij Modezza, er hangt een heerlijke sfeer, je voelt je meteen op je gemak en dat is mede dankzij het leuke team! Mocht Veldhoven nou niet bij je in de buurt zijn dan kun je ook terecht in hun webshop.

Modezza, Meiveld 161 Veldhoven (City Centrum)
http://www.modezza.nl

Love Els x

Favoriet no. 1: De Zizzi jeans 
Favoriet no. 2: De Zizzi bloes met (nep)leren details
Favoriet no. 3: De kimono bloes van Mat Fashion
Het team van Modezza was onlangs bij ons in de studio van http://www.plusmodelvooreendag.nl.
Wat een prachtige dames!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s