Outfit ♥ The perfect black skirt

I’m not a big fan of H&M+ (the same stuff over and over but in different fabrics or colors) but this time they got it right. Very right. When this skirt popped up in the webshop I immediately clicked it home. And knowing H&M I ordered 2 sizes, 1 bigger and 1 in my actual size. The bigger size fits perfectly.
Why this skirt is so perfect for me is the shape and the fabric. It is fitting in the waist, it’s flat on the tummy because of the pleating and the a-line shape hides bigger hips or belly’s. What’s not to love?
I can wear this literally with every top, blouse or whatever in my closet so be prepared to see me very, very often in this one 🙂
The blouse (Zizzi) I picked up after the fashion show at Modezza last week (click here). They showed a grey one and it’s also available in black. I really liked this petrol color and although it’s a size too big for me I like it on this skirt. The sheer fabric is nice and if you dare you can wear only a bra (or a nice body) under it, I’m wearing a cami underneath.

Have a nice weekend!

———-

Ik ben geen grote fan van H&M+ (al jaren gebruiken ze dezelfde modellen in een andere stof of kleur) maar deze keer hebben ze het goed gedaan. Heel goed. Toen ik deze rok in de webshop zag verschijnen heb ik hem meteen naar huis geklikt. H&M kennende deed ik dat in 2 maten, 1 in mijn eigen maat en 1 een maat groter. De grotere past perfect.
Wat deze rok zo perfect maakt voor mij is de vorm en de stof. Hij past perfect in de taille, hij is plat op mijn buik en loopt mooi uit in een a-lijn zodat bredere heupen of een buikje mooi weggewerkt wordt. Ik kan hem werkelijk met alle bloesjes en tops in mijn kast dragen dus wees gewaarschuwd: hier ga je me nog heel veel in zien de komende tijd 🙂 
De bloes (Zizzi) nam ik van de week mee na de modeshow van Modezza (klik hier). Zij lieten een grijze zien en er is ook nog een zwarte variant. Ik vond deze petrol kleur erg mooi en hoewel het een maat te groot is voor me vind ik hem wel leuk op deze rok. De transparante stof is fijn en als je durft draag je er alleen een mooie bh of body onder, ik draag hem hier met een hemdje.

Fijn weekend iedereen!

Love Els

Skirt H&M+ | Blouse Zizzi c/o Modezza | Booties Sacha | Rings Hema and market

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s