Outfit ♥ It’s getting colder…

It’s really getting colder here in Holland. You can’t run out the door anymore without putting something on. It’s still too warm for a wintercoat so I like to throw on a warm and cozy cardigan. I like them and I have a lot of them. You already saw the long cardigan on my last post (here). This Junarose one I bought on sale. I fell for the colors. The blouse also is by Junarose and got it at Otto.nl. They have a lot of Junarose in the webshop so go and take a look. I like the two-tone colors on it and the black transparant part. Very feminine. Last week I worn this blouse very casual on a jeans and today it’s more ladylike on this lovely (fake)leather pencil skirt. Remember I told you about my wish list? This skirt was on my list and I ran into it at Promiss. Perfect fit!

Are you already in your wintercoat?

———-

Het begint al echt een stuk kouder te worden hier in Holland. Je rent niet meer zo even de deur uit zonder even wat aan te doen. Ik vind het nog echt te warm voor mijn winterjas dus ik draag graag een lekker warm en heerlijk vest. Je hebt mijn lange vest hier al gezien. Deze is van Junarose en ik kocht hem in de sale, ik viel als een blok voor de kleurtjes. De bloes is ook van Junarose en die komt van Otto.nl  Ze hebben een heleboel Junarose in de webshop dus neem eens een kijkje. Ik vind het tweekleurige erg mooi net als het zwarte transparante gedeelte, heel vrouwelijk. Vorige week droeg ik deze bloes lekker casual op een spijkerbroek en nu meer ladylike op dit (nep)leren kokerrokje. Weet je nog dat ik over mijn wensenlijstje vertelde? Dit rokje stond ook op de lijst en ik liep er zo maar tegenaan bij Promiss. Past perfect!

Heb jij je winterjas al aan?

Cardigan Junarose | Blouse Junarose | Skirt Promiss | Heels Blink

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s