Outfit ♥ Autumn colors

I love autumn because of the colors nature treats us with. And I think these colors suit me just fine. When I visited Promiss some weeks ago I ran into this beautiful dress. Although it’s not from the plussize range I tried it on anyway. Size xxl from the regular line at Promiss equals size EU 46 I guess, but because of the stretchy material and the cut of the dress I easily could squeeze in my EU48-50 booty. I like the regular line at Promiss, lots of femininity and love their dresses! Their plussize line could use a little more spice I guess, it’s too ‘old’ for me. Just pull up the regular line to plussize, I guess that can work just fine.
For a little more of a rockchick vibe I will wear this dress with my leather leggings but for now I’m back in my tights again. Got a tip for you: size up on your tights and pull them up under your bra, it gives a little bit support so you can skip the shape wear (hate wearing those).

Have a nice weekend!

————

Ik hou van de herfst met al die prachtige kleurtjes waar de natuur ons op trakteert. En die kleuren passen perfect bij mij. Toen ik laatst bij Promiss was liep ik tegen deze prachtjurk aan. Hoewel deze niet van de plussize lijn is probeerde ik hem toch. Maat xxl van de reguliere lijn is een maat 46 maar door het materiaal en de snit van deze jurk kan ik er met mijn maat 48/50 prima in. Ik vind de reguliere lijn van Promiss prachtig, veel vrouwelijkheid en geweldige jurkjes! De plussize lijn mag van mij wel wat meer peper gebruiken, ik vind het iets te ouwelijk voor mij. Gewoon de reguliere lijn uitbreiden naar plus, volgens mij kan dat prima.
Voor een meer rockchick vibe kan ik deze jurk ook dragen met mijn leren leggings maar voor nu heb ik mijn panties maar weer eens uit de kast gehaald. Heb een tip voor je: koop je panties een maatje groter. Zo kun je hem lekker hoog optrekken en dat geeft een klein beetje support zodat je geen shapewear hoeft te dragen (heb ik zo’n hekel aan).

Fijn weekend allemaal!

Love Els x

Dress Promiss | Leather jacket Jensen (old) | Tights Hema | Booties Asos
Rings Melano, Hema, Uniek and market

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s