Beauty ♥ My Mac lipsticks

Some time ago (after my 30 day lipstick challenge, see here) I asked you guys on Facebook if you liked some beauty stuff on the blog and here it finally is, my first beauty related post 🙂 Because I get asked all the time what color lipstick I’m wearing I thought it was best to start with my beloved Mac lipsticks. As you can see I love my reds, can’t live without them so here we go. Hope you like it!

Why I love my Mac Lipsticks? Because of the great colors, the great pigment ánd they stay put for a long time, especially the ‘matte’ finished. Lady Danger and Ruby Woo are matte. The other two colors are ‘Amplified’. This means they give a lot of pigment and are creamy and have a more glossy finish.
I must say that the matte lipstick stay on longer. Ruby Woo is very dry, sometimes I use a bit of Rosebud Salve first (or just use some vaseline) before I put it on. Lady Danger is a bit creamier. I don’t know if it’s just mine or that every Ruby Woo is that dry. I have to buy a new one so I will let you guys know.

———

Een tijdje geleden (naar aanleiding van de 30 dagen lipstick challenge, kijk hier) vroeg ik jullie op Facebook of het leuk was een keer iets met beauty te doen. En het antwoord was ja, dus eindelijk, hier is de eerste beauty gerelateerde post! Omdat ik vaak de vraag krijg welke kleur lipstick ik draag leek het me leuk om maar eens met mijn geliefde Mac lipsticks te beginnen. Zoals je ziet hou ik van rood (kan niet zonder rood op mijn lippen) dus daar gaan we dan. Hoop dat jullie het leuk vinden!

Waarom ik zo gek ben op mijn Mac lipsticks? Omdat de kleuren zo mooi zijn, heel erg gepigmenteerd zijn én omdat ze zo lekker lang blijven zitten, zeker de matte lipsticks. Lady Danger en Ruby Woo zijn ‘matte’. De andere twee hebben een ‘amplified’ finish. Dat betekent dat ze heel veel pigment hebben, crèmig zijn en een glanzende finish hebben. 
Ik moet wel zeggen dat de matte lipsticks het best blijven zitten. Ruby Woo is bij mij erg droog, soms gebruik ik er een heel klein beetje Rosebud Salve onder (of gewoon vaseline). Lady Danger is iets crèmiger. Ik weet niet of het bij alle Ruby Woo’s zo is of alleen bij de mijne. Binnenkort ben ik aan een nieuwe toe dus dan kan ik het je vertellen.

———
Okay, let’s see this stuff in action 🙂 First on my arm and then on the lips:


Okee, en zo ziet er dat dus uit op mijn huid en lippen:

Ruby Woo, a deep intense blue-ish red 
Ruby Woo, een intense rode kleur met een blauwige ondertoon


Lady Danger: a warm more orange color
Lady Danger: een warme oranje-rode kleur


True Red, a limited edition by Pedro Lourenço, in warm red

True Red, a limited edition van Pedro Lourenço, in warm rood


Vegas Volt: a salmon/coral color

Vegas Volt: een zalm/koraal kleurtje

Mac lipsticks are € 19,- and available in Mac Stores, Mac corners in De Bijenkorf and some Douglas stores or online at www.maccosmetics.nl or www.maccosmetics.com. Also: on the website you can find a list of stores nearby.

Do you have any Mac lipsticks and what are your favorite ones?

If you like to see any other beauty stuff, let me know in the comments below or on Facebook and I will see what I can do.

———

Mac lipsticks kosten € 19,- en zijn verkrijgbaar in de Mac Stores, Mac corners in De Bijenkorf en bij sommige Douglas filialen of online: www.maccosmetics.nl of www.maccosmetics.com. Check ook de website voor verkoopadressen bij je in de buurt.

Heb jij Mac lipsticks en welke kleuren zijn je favorieten?

Mochten jullie verzoekjes hebben voor andere beauty dingen dan laat een berichtje achter hieronder of op Facebook en dan ga ik kijken wat ik eraan kan doen. 

Love Els x

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s