Outfit ♥ I can do casual… Part 2

You know it’s all about checks this fall and winter. I absolutely love checks. You can wear it very casual like I do today with my destroyed jeans but I’ve also worn this blouse with my beloved black H&M+ skirt as well for a more girly touch. I’m DIY-ing my own checkered dress as we speak… I couldn’t find one to my taste so I had to. It’s almost done so I hope to wear it soon and of course make an outfit post with it 🙂
My son Tijn (turning 14 in 2 weeks) is up to trend as well and was wearing his checks today so he had to be in the picture, all swag and cool and everything 😉

What about you? Do you like checks?

———

Deze herfst en winter gaat het allemaal om de ruiten en ik hou er van. Je kunt ze lekker casual dragen zoals ik hier met mijn destroyed jeans maar ik heb deze bloes ook al gedragen op mijn geliefde zwart H&M+ rokje voor een meer girly look. Ik ben, as we speak, een jurk aan het maken in een ruit… ik kon er niet 1 vinden naar mijn smaak dus ik moest wel zelf aan de slag. Het is bijna klaar dus ik hoop dat ik hem snel aankan en uiteraard maak ik er een outfit post van 🙂
Mijn zoon Tijn (wordt 14 over 2 weken) is ook helemaal on trend en droeg vandaag toevallig ook zijn geruite bloesje dus hij móest wel met me op de foto. Helemaal swag en cool uiteraard 😉

En heb jij al ruitjes in je kast hangen?

Love Els x

Jeans Junarose | Blouse C&A XL Clockhouse | Booties Sacha | Hat El Corte Inglés
Rings Hema + Uniek
Tijn: Jeans + blouse H&M | Sneakers Nike

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s