Outfit ♥ The jumpsuit

You hate them or you love them. I think there’s no in-between when it comes to jumpsuits. I was searching for the one for some time now and finally found it. I had my eye on this Carmakoma jumpsuit for a long time but only after I realized I wanted it when it was no longer on sale. Typical me, sometimes I buy something in a blink of an eye and sometimes I have to think, re-think and think some more to purchase some pieces… afraid that after all it’s not my style. But hey, if you love it it has to be your style and make it work, right? Anyway, I bought this one second hand and it’s mine now and I love it!

Do you have to think, re-think and think some more before you buy certain pieces? (Please say yes otherwise I feel like an alien 😉

Oh and when this blog goes online I’m in Londen to do some serious shopping… more on that later!

————–

Je houdt ervan of je haat ze… jumpsuits. Daar zit niets tussenin denk ik. Ik zocht al een tijdje naar de perfecte jumpsuit en eindelijk vond ik hem. Eigenlijk was ik al een tijdje op zoek naar deze Carmakoma jumpsuit maar ik bedacht pas dat ik hem heel graag wilde hebben toen hij dus niet meer te koop was. Typisch ik, soms koop ik iets zonder met mijn ogen te knipperen en soms moet ik erover denken, en nog eens denken, en nog een beetje meer denken… bang dat iets toch niet helemaal mijn stijl is. Maar hé, als je het mooi vindt dan maak je het vanzelf jouw stijl toch? Anyway, ik kocht deze dus tweedehands en hij is nu van mij en ik vind hem helemaal tof!

Heb jij dat ook wel eens? Dat je moet denken en nog eens denken, en nog een beetje meer denken voordat je wat koopt? (Zeg alsjeblieft ja anders voel ik me een alien 🙂

Oh en terwijl deze blog online gaat ben ik in Londen om eens serieus te shoppen… maar daarover later meer!

Love Els

Jumpsuit Carmakoma | Shoes Invito | Ring H&M

9 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s