Outfit ♥ Sample sale at Anna Scholz

When the mail for the sample sale at Anna Scholz popped up in my inbox I immediately booked a flight to London. I think you know by now she’s my favorite designer and I’m the proud owner of some great pieces but there’s always room for more. I think she’s a genius in print and color combinations and she knows how to cut the pieces so that it’s always flattering to the curvy body.
After a very very very delayed flight (supposed to fly at 8 in the morning and we finally went at 3 in the afternoon…) I arrived at the sample sale one hour before closing, but I made it! I was in heaven! Lots and lots of gorgeous pieces, mostly size UK18 but I browsed through all the racks and got pieces in size 18 and 22 as well. So you never know, just try.
The first thing I wanted to show you is this gorgeous dress and the bomber jacket with the floral embroidery. The dress is so romantic and feminine (I feel great in it) and the jacket… well, I was hoping I could get my hands on that one. It just was meant to be 🙂
I had a chat with Anna (she’s so lovely (fangirl) and she looks great!) and she told me she’s busy with yet another line (next to Simply Be and Sheego) and I’m already curious about that, can’t wait!
I will show you my other pieces in the weeks to come so stay tuned! Oh and next year I will go again, who’s joining me?

————–

Nadat de mail van de sample sale bij Anna Scholz in mijn inbox verscheen heb ik meteen een vlucht naar Londen geboekt. Ik denk dat jullie al wel weten dat Anna mijn favoriete ontwerpster is en ik ben dan ook de trotse eigenaar van een kleine collectie jurken van haar hand. Maar er is altijd ruimte voor meer 🙂 Ik vind haar echt geniaal in haar prints en kleurcombinaties en ze weet haar kleding zo te maken dat het altijd flatterend is voor een plussize lichaam.
Na een heel heel heel erg verlate vlucht (zouden om 8 uur ‘s morgens vliegen en vlogen uiteindelijk pas om 3 uur ‘s middags…) kwam ik een uur voor sluiting aan bij de sample sale, maar ik was er! Ik was in de hemel beland! Er hing heel veel prachtige kleding, vooral in maat UK18 maar ik struinde alle rekken door en uiteindelijk heb ik dingen van maat 18 tot maat 22 gevonden. Je weet maar nooit, gewoon passen en proberen.
Het eerste wat ik jullie wilde laten zien is deze prachtige jurk en het bomber jackje met geborduurde bloemen. De jurk is erg romantisch en vrouwelijk (ik voel me er fantastisch in) en het jack… ik hoopte echt dat die er nog zou hangen. Ze hing er nog, het moest zo zijn 🙂
Ik heb nog even gepraat met Anna (ze is zo leuk (fangirl) en ze ziet er geweldig uit trouwens) en ze vertelde me dat ze bezig is met de ontwikkeling van weer een andere lijn (naast Simply Be en Sheego). Ik ben nu al benieuwd, kan niet wachten!
Wat ik verder nog gekocht heb laat ik je de komende weken zien dus stay tuned! Oh en volgend jaar ga ik weer… wie gaat er mee?

Have a nice weekend, love Els x

Dress and bomber jacket Anna Scholz | Pumps Blink | Ring H&M | Tights and necklace Hema
We could be sisters. Sister from another mister 🙂

3 Comments

  1. Vicky Megamorphose

    I love this minty-flowery dress on you – what a great fit. And yeah… you two could totally be sisters. Lovely how you're fangirling a bit. Can so relate. There are way to few “famous” plus sized role models / examples / businesswomen to look up to. I admire the ones who are willing to stand out (also sometimes meaning they get a lot of abuse) of the crowd.

    Like

  2. Anonymous

    Hallo Els, ik volg je blog nu al een poosje en heb al vele malen inspiratie voor een outfit bij je gevonden. Heb in de uitverkoop bij Simply Be een rokje in panter print van Anna gekocht(is nog steeds te koop).Oogst daar veel complimenten mee, mooie kwaliteit. Zou graag met je meegaan naar Londen, maar ga volgende week eerst met 3 vriendinnen op stap rond Milaan 😉 Monica

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s