Outfit ♥ Checks please!

Checks are very fashionable this winter. I already knew this a year ago when I started making this dress and of course I couldn’t find one in my taste so I decided to make it myself in a green and blue color. But work got in the way and by the time I could pick it up again spring started and I was simply not in the mood to make a winter dress. But now I finally finished it and I can show you guys the result. I based it on my Asos wiggle dress (see here) but made longer sleeves in it and some pleating in the front neckline. I spiced things up with an animal printed belt and my new furry bag by Expresso. Expresso is not a plussize kabel but their sizes do go up to EU46 and they have lovely accessories.
Do you already have some checks hanging in your closet or do you skip this trend?

—————

Ruitjes zijn erg hip deze winter en dat wist ik eigenlijk vorig jaar al toen ik aan deze jurk begon. Ik kon er nergens een vinden naar mijn smaak dus ik besloot hem zelf te gaan maken in een blauw/groene ruit.  Maar werk kwam ertussen en tegen de tijd dat ik weer iets aan die jurk kon doen werd het lente en toen had ik natuurlijk geen zin meer om mijn winterjurk af te maken. Maar nu heb ik hem eindelijk af en kan ik jullie het resultaat laten zien. Ik heb hem trouwens gebaseerd op de Asos wiggle dress (zie hier) maar heb de mouwen wat langer gemaakt en een plooitje toegevoegd in de neklijn voor. Om het wat spannender af te stylen combineer ik het hier met een animal print riem en mijn nieuwe fur bag van Expresso. Expresso is geen plussize label maar ze gaan wel tot maat 46 én ze hebben mooie accessoires.
Heb jij al iets met ruitjes in je kast of sla je deze trend over?

Love Els x

Dress DIY | Belt Asos Curve | Bag c/o Expresso | Shoes Sacha
Deer ring I Am | Bracelets and broche vintage | Earrings Hema


7 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s