Outfit ♥ Flowers and busted knees

Now I’m into jeans I wanted one with busted knees as well. Just take an old one and put the scissors into it, I hear you say but no… I wanted a new one, of course 🙂 I hoped to find one when I was in London but unfortunately I didn’t have the time to search for it. So I turned to good old Asos and my eye fell on this one (only £ 28 pounds with a discount). Ordering a pair of jeans from a webshop is always tricky so I ordered 2 sizes at Asos and hoped for the best. And jeej, great fit! It’s a bit high waisted so my tummy is tucked in. The legs are skinny, even at the ankles, and it’s very comfortable (I’m wearing the size UK20, size EU48).
Zizzi send me this gorgeous blouse (the fabric feels soft and great on the skin) and it was love at first sight! You know me, flowers are always a good choice 😉 Also the colors, the black collar and front makes it tough and sweet at the same time, big like! I’ve worn it with a black skirt (click) and my leather skirt (click again) for the more girly look as well.

So where do you stand with the destroyed and busted knee look on jeans? Yes or absolutely not?

———–

Nu ik helemaal om ben met het dragen van jeans wilde ik er ook eentje met gescheurde knieën. Ik hoor je zeggen, pak een ouwe en zet de schaar erin, maar nee, ik wilde natuurlijk een nieuwe 🙂 Ik hoopte dat ik er eentje zou vinden in Londen maar helaas was de tijd tekort om er eentje te zoeken laat staan vinden. Dus ik keek maar weer bij good old Asos en heb mijn oog op deze laten vallen (met korting maar £ 28 dus waar hebben we het over). Jeans bestellen via internet vind ik altijd wel lastig maar ik waagde de gok en bestelde 2 maten en op goed geluk dan maar. En ja, past perfect! Hij is high waisted dus mijn buikje zit er lekker in en de benen zijn lekker skinny, ook aan de enkels. Plus hij zit ook nog eens erg lekker (ik draag hier een maat UK20 oftewel maat 48).
Zizzi stuurde me deze supermooie bloes (de stof is heerlijk zacht en voelt heerlijk op je huid) en het was liefde op het eerste gezicht. Je kent me, bloemen zijn altijd goed bij mij 😉 Maar ook de kleurtjes en het zwarte kraagje en bies aan de voorkant maakt het een stoer en schattig bloesje tegelijk. Big like! Ik heb het ook al aan gehad met mijn zwarte rokje (klik) en het leren rokje (nog een keer klik) voor een meer girly look.

Wat vind jij van de destroyed jeans en jeans met gescheurde knieën? Ja of absoluut niet?

Love Els x

Jeans Asos Curve | Blouse c/o Zizzi | Heels Blink | Ring Bijoux Brigitte | Necklace H&M

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s