Event ♥ Press day at Yoek and their new label Miss Y

Last week I visited the press day at Yoek’s showroom and the launch of their new label Miss Y. This is the new and trendy label by Yoek, a younger look and more budget friendly. I was very curious about this new label and I must say I’m pleasantly surprised. Lots of jersey fabrics, baseball jackets and shirts with print for the more sporty look and lovely pastels, tie dye and a playful blue print for the more girly touch. I also saw jeans with a silver coating, for the real dare-devils and destroyed jeans and a studded skirt for the more rockchick look. Prices will be between € 65 and € 150 and the collection will be in stores in spring 2015.

I also had a little sneak peek at the regular Yoek collection (lots of boho/ibiza influences), the Black Label (oh so feminin) and the sports line. And Yoek was so kind to let me choose something from the collection which is in store now. But that will be up next week so stay tuned.

What do you think of the new label Miss Y?

————-

Vorige week bezocht ik de persdag in de showroom van Yoek en dat was tevens ook de lancering van het nieuwe label Miss Y. Dit nieuwe jonge label van Yoek is trendy en budgetvriendelijk. Ik was uiteraard erg benieuwd hoe dat eruit zou zien en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Veel jersey en sweat stoffen, baseball jacks en shirtjes met print voor de sportieve look en lieflijke pastels, een speelse blauwe print en tie dye voor de meer girly touch. Ik zag ook een zilver gecoate jeans voorbij komen voor de echte dare devils en destroyed jeans en een rokje met studs voor de rockchicks onder ons. Prijzen liggen tussen de € 65 en € 150 en de collectie hangt in het voorjaar van 2015 in de winkels.

Ik heb ook een sneak peek genomen bij de reguliere Yoek collectie (veel boho/ibiza invloeden), de Black Label collectie (oh zo vrouwelijk) en ook de sportlijn, YKX. Ook mocht ik iets uitzoeken uit de collectie die nu in de winkels hangt maar wat dat is dat zie je volgende week, dus stay tuned…

Wat vind jij van het nieuwe label Miss Y?

Sporty looks from Miss Y, the baseball jacket will be in stores in december
Sportieve looks van Miss Y, als het goed is zal het baseball jack in december al in de winkels liggen!

A playful blue print with frills
Een speels blauwe print met froezels

Nice pastels on the left and a more rockchick kind of look on the right
Links mooie pastelkleurtjes en rechts een meer rockchick achtige look

A sport maxidress and kisses on your shirt
Sportieve maxi-jurk en kusjes op je shirt

My favorites: the destroyed jeans and a high-low dress in grey jersey
Mijn favorieten: een destroyed jeans en een hij-low jurk in grijze tricot

 Yoek’s regular label


Some items for the new spring/summer 2015 collection. Love the lace peplum top!
Een kleine greep uit de lente/zomer 2015 collectie. De rode kanten peplum top is mooi!
Yoek Black label

Feminin and chique for the Black Label. I love that flower print, it’s so gorgeous!
Vrouwelijk en sjiek, dat is het Black Label. Die bloemenprint vind ik geweldig!
 Yoek’s sport label YKX

Love this sports label by Yoek. Fitted sports clothing, that’s what we want and great colors too.
Geweldig sportlabel van Yoek. Aanluitende slim gesneden sportkleding en fantastische kleurtjes.
What’s in my goodie bag? Soon on the blog… stay tuned…
Wat zit er in mijn goodiebag? Dat zie je snel op mijn blog… stay tuned…

3 Comments

  1. Anonymous

    Ik heb een aantal items van Yoek, maar altijd gekocht in de uitverkoop omdat ik ze zo prijzig vind. Wel fantastische kwaliteit. Een winkel in mijn woonplaats die het merk altijd verkocht is er mee gestopt vanwege de hoge prijzen, misschien dat ze nu weer in de collectie willen nemen, Monica

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s