Outfit ♥ All burgundy

I don’t ‘do’ christmas outfits but if I did this one would be on top of my list. The reason why I do not shop for christmas is that I don’t have clothes for special occasions (unless I have a gala ball 😉 This dress can easily be worn for a business meeting, fancy dinner, drinks with friends, etc. And I think every day is a party so wear your clothes whenever you want and don’t let them hang in your closet and pull them out once a year. I know this burgundy number by Yoek is too beautiful for that! I took this one home with me after the press event a few weeks ago (read all about it here) and I was torn between a black one or this burgundy one. I’m still looking for the perfect black dress but this color was way too beautiful so it had to be this one. It’s a perfect cut and a perfect fit, the twisted knot in the front hides belly issues and it gives me a waist and that’s alway a good thing, right?

Do you shop especially for christmas or do you pull something out of the closet just like me?

————

Ik doe niet echt aan kerstoutfits maar als ik moest kiezen zou deze bovenaan mijn lijstje staan. De reden dat ik niet speciaal voor kerst shop is dat ik niet echt aan kleding voor speciale gelegenheden doe (tenzij ik een galabal heb natuurlijk 😉 Deze jurk kan ik ook makkelijk aan naar een business meeting, een etentje of een borrel met vrienden. Iedere dag is een feestje dus draag je kleding wanneer jij wilt en niet die ene keer per jaar. Zonde toch? Deze bordeauxrode jurk van Yoek is zeker te mooi om alleen met kerst te dragen! Ik nam deze met me mee na het pers event van Yoek een paar weken geleden (lees er hier alles over) en ik was even aan het dubben of ik de zwarte of deze mee zou nemen. Ik ben al een tijd op zoek naar het perfect zwarte jurkje maar ik vond deze kleur veel te mooi dus het moest deze worden. Het heeft een perfect model en een heel fijne pasvorm. De gedraaide knoop aan de voorzijde verbergt m’n buikje en het geeft me een taille, altijd fijn toch?

Shop jij speciaal voor kerst of trek jij ook gewoon iets uit je kast net als ik?

Dress courtesy of Yoek | Panty Hema | Heels H&M
Ring old | On the nails Sally Hansen Miracle Gel no. 440 ‘Dig Fig’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s