Outfit ♥ The sequined skirt

Skirt H&M+ | Jumper H&M+ | Heels H&M |  Rings H&M | Necklace Shoeby | Tights HemaI didn’t even blink my eyes when I put this sequined skirt in my shopping basket. I was faster than light. This skirt was on my wish list for a long time and I never have seen one in plussize before. The thing with sequins is that you can wear this anytime you like because you can style it any way you like. Want it chique? Wear a nice (silk maybe) blouse on top. Wear it business-like? Style it with a blazer. Wear it casual? Just add a nice oversized jumper, just like I did here. You know I like to wear my heels but some biker boots can go with this perfectly, or some mens loafers.
I only have one tiny little problem with this skirt and that is that the lining is stitched to the skirt so it doesn’t stay flat at the bottom. I think I can fix this easily by separating the two.

Can’t get enough of sequins? Get it now while you can because the stores are full of it at this time of year. Zizzi for instance has a great sequined trouser, I suggest you check out Dionne at www.supersizemyfashion.com. She’s showing you how to style the sequined trouser in 3 different ways this week.

What about you and sequins? Yes or no?

Before I go: I moved the credits under the first photo. I often get questions where I get this or that. And if it’s available online you can click on the name and you get diverted to the webshop. Easy peasy.

————-

Ik knipperde niet eens met mijn ogen toen ik deze paillettenrok in mijn mandje klikte. Sneller dan het licht was ik. Zo’n paillettenrok stond al langer op mijn verlanglijstje maar ik heb er nog nooit eentje gezien in plussize. Het mooie aan pailletten is dat je het kunt stylen op iedere manier die je wilt. Wil je chique? Draag er dan een mooie (zijden) bloes op. Wil je business-like? Draag er een blazer bij. Wil je casual? Draag het dan met een comfy oversized-trui zoals ik hier heb gedaan. De trui is overigens een 4xl, lekker groot. Ik draag natuurlijk graag mijn hakken maar een paar biker boots of mannenschoenen staan hier ook perfect bij.
Er is alleen 1 dingetje met deze rok, de voering zit onder vast aan de rok en door het lopen gaat het een beetje bollen. Ik denk dat ik dat op kan lossen door de rok van de voering los te maken.

Kan je geen genoeg krijgen van pailletten? Sla nu je slag want rond deze tijd van het jaar hangt er genoeg in de winkels. Zizzi bijvoorbeeld heeft een gave paillettenbroek, kijk eens bij Dionne van www.supersizemyfashion.com. Zij laat deze week zien hoe je hem op verschillende manieren kunt dragen.

Wat vind jij van pailletten? Ja of nee?

Nog even dit: ik heb de credits verhuisd onder de eerste foto. Ik merkte dat ik steeds vaker de vraag kreeg waar ik wat vandaan haal. Als het online te koop is kun je op de naam klikken en wordt je naar de webshop geleidt. Eitje pasteitje toch?

Love Els ♥

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s