Outfit ♥ The Dolce & Gabbana vibe

Dress Paper Dolls Plus | Shoes Blink | Tights Hema | Earrings & ring vintage

Dolce & Gabbana is what came to mind when I saw this dress by Paper Dolls Plus. I love the Italian (Sicilian maybe) vibe from it, über feminin. The combination of lace and flowers is just genius and I think Paper Dolls got it just right with this number. The dress is made from a scuba kind of fabric and that wears light and doesn’t reveal much lumps and bumps. Of course I’m wearing shape wear underneath, I always do when I’m wearing a bodycon dress, it give me more confidence to know that something underneath is working my curves at the best 😉
It was way to cold to shoot this sleeveless dress outside and I was just finished when this giant hailstorm broke loose. Sure I can wear this with a (longer) cardigan but I wanted to show you the whole dress, yes all for the blog… atishoo! 😉

Have a nice weekend 🙂

———–

Dolce & Gabbana, dat dacht ik toen ik deze jurk zag van Paper Dolls Plus. Ik vind het echt een italiaanse vibe hebben (misschien zelfs Siciliaans?), supervrouwelijk. De combinatie met kant en bloemen vind ik zó mooi en dat hebben ze perfect gedaan bij Paper Dolls. De stof is van een soort scuba spul, dat draagt lekker licht maar laat niet snel hobbels en bobbels zien. Natuurlijk draag ik er een shapewear jurkje onder, dat doe ik altijd als ik een bodycon jurkje draag. Het geeft me iets meer zelfvertrouwen te weten dat er onder je kleren nog iets zit dat z’n best doet je curves in bedwang te houden 😉
Het was natuurlijk veel te koud om met een mouwloze jurk buiten foto’s te schieten, ik was nét op tijd binnen voordat de hagelstorm losbrak. Tuurlijk draag ik er een (langer) vest bij rond deze tijd van het jaar maar ik wilde jullie de hele jurk laten zien, ja, alles voor de blog… Hatsjoe! 😉

Love Els 

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s