Outfit + event ♥ Flower pants and an evening at Modezza

Pants Twister gifted by Modezza | Biker jacket H&M+ (old) | T-shirt Zara
Scarf B.Loved | Beany H&M (old) | Shoes Sacha | Rings Hema + vintage

A few weeks ago I was invited at Modezza for an evening of fashion together with some other bloggers. Also, Nicky’s lingerie was there with some models to show us some nice pieces from the current collection, the spring collection and some swimwear as well. It was fun, I made some dressingroom selfies which I shared on my Facebook page and had a good time. All the bloggers left with a piece of the collection (I got these flower pants) and a nice goody bag with gift certificates from Modezza ánd Nicky’s Lingerie. What else did I pick? You will see that in the new year but first things first. The pants.
These Twister pants are not your typical winter pants, but I wanted to show them to you anyway. I styled it with some boots, a tee and a biker jacket to make it more wintery. And to soften up alle the black I’m wearing my cozy pink scarf to keep me warm. The pants are very comfortable, almost like pyjama pants, and I like the print but… why Twister puts this one in the winter collection is a mystery to me. Anyway, I like them but it’s better for a spring collection I think.

Thanks for having me Modezza! You can visit Modezza at Meiveld 161 in Veldhoven or visit their webshop. The store is nice ánd the people are very friendly, you feel right at home. In 2015 they wil expand to the store next door so that means even more fashion!

—————–

Een paar weken geleden was ik uitgenodigd bij Modezza in Veldhoven voor een avondje fashion samen met wat andere bloggers. Ook was Nicky’s Lingerie er met twee modellen om ons wat van de huidige én lente collectie te laten zien en zelfs al wat zwemkleding. Het was een leuke avond, ik heb lekker bijgekletst met oude bekenden, nieuwe bloggers leren kennen en wat paskamerselfies gemaakt die ik deelde op Facebook. Ik kreeg van Modezza deze  gebloemde broek mee voor een review én een goedgevulde goodybag waar een kadobon inzat van Modezza én Nicky’s Lingerie. Wat ik nog nog meer uitgekozen heb zie je in het nieuwe jaar maar laten we eerst met de broek beginnen.
Het is niet echt een winterbroek maar ik wilde hem jullie toch laten zien. Ik heb het hier gestyld met boots, een t-shirt en mijn biker jack om het meer winters te maken en om al dat zwart wat af te zwakken een heerlijk roze warme sjaal. De broek zit heerlijk, net een pyjama broek, en ik vind de print mooi maar waarom Twister deze in de wintercollectie heeft gedaan is mij een raadsel. Maar goed, ik vind hem leuk maar echt wel meer iets voor de lente.

Bedankt voor de leuke avond dames van Modezza! Als je een keer naar Modezza wilt, ze zitten in Veldhoven, Meiveld 161 of je surft naar de webshop. De winkel is ruim én het winkelpersoneel gastvrij, je voelt je er meteen thuis. In 2015 nemen ze het pand ernaast erbij, dus dat betekent meer fashion voor ons!

Love Els 


All the bloggers, models and people from Modezza and Nicky’s Lingerie together… say cheese!
Alle bloggers, modellen, mensen van Modezza en Nicky’s Lingerie samen… say cheese!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s